WK Jiu Jitsu 2018: Nederlandse selectie gaat op jacht naar eremetaal Nieuws
Nieuws

WK Jiu Jitsu 2018: Nederlandse selectie gaat op jacht naar eremetaal

WK Jiu Jitsu 2018: Nederlandse selectie gaat op jacht naar eremetaal
WK Jiu Jitsu 2018: Nederlandse selectie gaat op jacht naar eremetaal

Aankomend weekeinde is de Zweedse stad Malmö het decor van de wereldkampioenschappen Jiu Jitsu. Ook Nederland is ruim vertegenwoordig met maar liefst tien jiujitsuka’s die op jacht zullen gaan naar het eremetaal.

Van vrijdag 23 tot en met zondag 25 november zullen de Nederlandse deelnemers in actie komen op de wereldkampioenschappen. De selectie is opgedeeld in mannelijke en vrouwelijke participanten, ook is er een veedeling gemaakt over de verschuilende disciplines waar men in kan deelnemen zoals, Fighting, Ne-waza en Duo Klassiek.

Op zondag 25 november vinden de team wedstrijden plaats die bestaat uit Duo show heren, dames en mix teams. Enkele namen van de deelnemers zijn, Chabeli Arenberg Peeters (-55 kg), Genéviève Bogers, Anne van der Brugge (-62 kg), Aafke van Leeuwen (-70 kg) en Charella Westra (+70 kg), bij de dames.

LEES OOK

Uniek G-Karate toernooi voor karateka's met een beperking

Brede selectie

De heren selectie bestaat uit Ecco van der Veer (-62 kg), Boy Vogelzang (-77 kg) en Donny Donker (-85 kg). Het team wordt begeleidt door Coaches: Barry van Bommel, Taco Morren en Allard Schulenklopper. Aanvang wedstrijden: vrijdag en zaterdag 08.30 uur, zondag 09.00 uur.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws