Winkelpersoneel en klanten gaan los in massaal MMA-gevecht (video)
Home / Nieuws / Winkelpersoneel en klanten gaan los in massaal MMA-gevecht (video)

Winkelpersoneel en klanten gaan los in massaal MMA-gevecht (video)

Vechten zit in de mens, het met geweld oplossen van meningsverschillen is zo oud als de weg naar Rome. Zo moet het personeel en klanten van een winkel er ook over hebben gedacht.

Deze raakte in een massaal gevecht waar een gemiddeld MMA-evenement jaloers op zou zijn. En waarom? Ruzie om een paar kaarsen en zeepjes. Een Bath & Body Works-winkel in Arizona was het toneel van een uit de hand gelopen dicussie over, u raadt het al de 1.5 meter regel. De video van het gevecht is inmiddels viraal gegaan.

Er was nogal wat commentaar te lezen: ,,Winkel medewerkers krijgen absoluut geen respect!” Een ander zei: ,,Stel je voor dat je naar huis gaat naar je man en probeert uit te leggen dat je ruzie hebt gehad terwijl je een kaars kocht”, idoot gewoon.

Bekijk ook

Sexy Valerie ‘klaar’ met MMA-vechten! Stapt over naar show worstelen

Valerie Loureda tekent een dik contract bij WWE en zegt klaar te zijn met MMA-vechten. De mooi en vooral door velen gezien als sexy vechter maakte gisteren emotioneel haar besluit bekend.

Engste man niet bang voor sterkste man: 'Slacht hem af' (video)

Engste man niet bang voor sterkste man: ‘Slacht hem af’ (video)

Martyn Ford verklaart vertraging bij het overeenkomen van de bokswedstrijd tegen "softy" Thor Bjornsson.

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic. De voormalige lichtgewicht kampioen is overgegaan naar zwaargewicht en daar wacht een stevige uitdaging.

UFC-legende Jon Jones maakt comeback: ‘Klaar om te gaan’

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page