Win een The Big Lab VIP-arrangement Darknight! Boksen, Kickboksen en MMA Nieuws
Nieuws

Win een The Big Lab VIP-arrangement Darknight! Boksen, Kickboksen en MMA

Win een The Big Lab VIP-arrangement Darknight! Boksen, Kickboksen en MMA

Win een VIP-arrangement! Voor The Big Lab presents: Darknight! Boksen, Kickboksen en MMA

The Big Lab organiseert een unieke gala op 24 februari aanstaande er zal een mix plaatsvinden van Boksen, Kickboksen en MMA. Maar dat is nog niet alles zij hebben en super leuke win actie want je kunt namelijk een VIP-arrangement winnen. Voor je niet weet weet wat zo'n VIP-arrangement inhoudt je kunt het volgende verwachten lekker hapjes en drankjes en je zit natuurlijk ringside zoals het een echte VIP betaamd.

Voorwaarden om te winnen:

Upload in de komende drie weken op The Big Lab Facebookpagina een foto van jezelf met de tekst #thebiglab in een superhelden thema. De foto met de meeste likes en/of comments wint een vip-arrangement voor 24 februari a.s. voor twee personen. Wil je kans maken op een VIP-arrangement voor 2 personen (t.w.v. 130 euro)? Ga dan zo snel mogelijk naar de Facebookpagina van The Big Lab dit kun je doen door hier te klikken. De winnaar wordt in de week van 19 februari 2018 bekend gemaakt.

Win een The Big Lab VIP-arrangement Darknight! Boksen, Kickboksen en MMA
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws