Win honderduizenden dollars met UFC-ster Conor McGregor's unieke online game
Home / Nieuws / Win honderduizenden dollars met UFC-ster Conor McGregor’s unieke online game

Win honderduizenden dollars met UFC-ster Conor McGregor’s unieke online game

Conor McGregor lanceert zijn eigen unieke online game. De voormalig UFC vedergewicht en lichtgewicht kampioen is klaar om de wereld te veroveren. En om veel geld uit te delen aan gamers.

Of het nu zijn populaire whiskymerk ‘Proper No. 12’ is of zijn kledinglijn ‘August McGregor’. De Ierse topvechter McGregor weet alles wat hij aanraakt in goud te veranderen. Nu is de Ierse superster helemaal klaar om deel uit te maken van een mobiel strategiespel “Dystopia: Contest of Heroes” dat is ontwikkeld door het Letse bedrijf ‘Beetroot Lab’.

Het centrale element van het spel zijn wereldwijde multiplayer-toernooien. Waar spelers van over de hele wereld niet alleen strijden om epische in-game prijzen. Elke speler maakt kans op echte prijzen ter waarde van tientallen en honderden duizenden dollars. Ook is er een speciale jaarlijkse prijs voor toernooi winnaars.

Conor McGregor, Dystopia: Contest of Heroes

In Dystopia begint de speler het spel als een rebel die een locatie voor zijn basis vindt in een post-apocalyptische toekomstige wereld. Waar de samenleving wordt gecontroleerd door grote bedrijven. De speler moet een imperium opbouwen door districten van New York over te nemen terwijl hij scifi-uitrusting verzamelt. Andere spelers overvalt en zijn basis upgradet.

Spelers kunnen allianties aangaan met meer dan 100 andere spelers en hen naar economische groei leiden, hen ondersteunen bij invallen of oorlogen voeren tegen andere allianties. Als centraal element van het spel vinden spelers een live multiplayer-toernooi platform. Deze wordt gehost door Conor McGregor zelf.

Maak kans om Conor McGregor te ontmoeten

Met dagelijkse enkele en duo-toernooien kunnen spelers epische in-game prijzen winnen. Terwijl wekelijkse, maandelijkse toernooien dienen als kwalificatie voor het jaarlijkse toernooi met onvergetelijke prijzen. Waaronder gesigneerde merchandise, of een ontmoeting met Conor McGregor zelf.

“Dystopia: Contest of Heroes” is een episch Build & Battle meets RPG-strategiespel dat zich afspeelt in de toekomstige wereld van cyberpunk. Dit mobiele strategiespel combineert twee van de meest winstgevende elementen in de game-industrie: Strategie en Social”, aldus Conor McGregor.

Het sci-fi-thema maakt deze game perfect geschikt voor een breed publiek. Aangezien het gezicht van de game het publiek nog groter zal maken door het tegen competitieve sportfans op te nemen. Ondanks dat het een mid-core strategiespel is. Is het gebouwd met de nadruk op een eenvoudig instapproces dat de diepte van het spel niveau voor niveau introduceert. Waardoor zelfs casual gamers en niet-gamers gemakkelijk kunnen instappen.

Bekijk ook

'S Werelds Sterkste Man in 'duurste gevecht ooit' (video) Mamed Khalidov vs Mariusz Pudzianowski

‘S Werelds Sterkste Man in ‘duurste gevecht ooit’ (video)

Het duurste gevecht ooit in de Europese MMA-geschiedenis

McGregor slaat vechters neus plat in training! 'Videobedrog ontmaskerd'

McGregor slaat vechters neus plat in training! ‘Videobedrog ontmaskerd’

Nieuwe sparringsbeelden vrijgegeven door Conor McGregor die fans vandaag enthousiast maakten

Rico analist bij Badr tegen Overeem gevecht zaterdag

Daar zal Verhoeven optreden als analist

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page