Will Brooks verlaat de UFC voor PFL 1 miljoen dollar toernooi Nieuws
Nieuws

Will Brooks verlaat de UFC voor PFL 1 miljoen dollar toernooi

Will Brooks verlaat de UFC voor PFL 1 miljoen dollar toernooi

Voormalig Bellator kampioen Will Brooks wegen scheiden met de UFC en stapt over naar Professional Fighters League

Will Brooks verlaat de UFC, maar hij heeft al een nieuw thuis gevonden in de Professional Fighters League Na een 1-3 binnen de Octagon, is voormalig Bellator lichtgewicht kampioen Will Brooks vrijgelaten uit de UFC.
Brooks maakte de aankondiging woensdag en voegde er ook aan toe dat hij al een nieuw thuis heeft gevonden in de Professional Fighters League (PFL), waar hij van plan is deel te nemen aan hun komende $ 1 miljoen toernooi dat later dit jaar van start gaat.

Volgende gevecht nog niet zeker

"Voor degenen onder jullie die vroegen wanneer mijn volgende gevecht is ... nou, ik weet niet zeker wanneer de volgende zal zijn, maar het zal niet bij de UFC zijn, maar eerder bij de @profightleague in het Million Dollar-toernooi. Ik doe dit al een tijdje en ik begrijp de zakelijke kant ervan. Ik heb niet de taak gedaan die van mij werd verwacht ende kansen niet benut die ik heb gekregen, terecht. Helaas heb ik onder de UFC gevochten en heb ik niet bereikt wat ik met die kans wilde doen. Ik heb nergens spijt van, heb een kans genomen op iets dat ik wilde en kwam tekort. De vechter in mij is zeer teleurgesteld over mezelf omdat ik toesta dat dingen van me weg lopen. Het UFC-hoofdstuk is voorlopig gesloten. "

Will Brooks verlaat de UFC voor PFL 1 miljoen dollar toernooi

Veel te danken aan de UFC

"Ik wil de UFC-medewerkers bedanken voor het feit dat ze me zo goed hebben behandeld tijdens mijn dienstverband. Vanaf de eerste dag werd ik goed en met respect behandeld. Ik waardeer dat enorm. Nu dat gezegd hebbende, ben ik op weg naar het volgende hoofdstuk. Ik ben zeer opgewonden en ben enthousiast om deel uit te maken van de profighteague en hun wedergeboorte. De timing is perfect omdat ik ook in mijn eigen wedergeboorte-proces zit. Zoals altijd ga ik deze organisatie zo professioneel mogelijk vertegenwoordigen. Ik kijk er naar uit om een ​​cruciaal onderdeel te zijn van de groei van de PFL in deze sport.

Alle lof en eer aan God.

"Ik hef mijn ogen op naar de bergen - waar komt mijn hulp vandaan? 2 Mijn hulp komt van de HEER, de Maker van hemel en aarde. - Psalm 121: 1-2 zo verkondigd de zwaar gelovige Will Brooks. Die klaarblijkelijk al zijn hoop in het geloof vindt. Laten wij hopen dat hij het bij de PFL beter doet, als et aan hemzelf en god ligt waarschijnlijk wel.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws