'Wij zijn Badr Army!' Fans tonen support aan kickbokslegende | video Nieuws
Nieuws

'Wij zijn Badr Army!' Fans tonen support aan kickbokslegende | video

'Wij zijn Badr Army!' Fans tonen support aan kickbokslegende | video

Badr Hari mag dan wel afgelopen weekend zijn wedstrijd hebben verloren tegen Alistair Overeem, maar zijn fans blijven hem trouw. Het Badr Army blijft pal achter de kickbokslegende staan.

Het was een grote deceptie voor de fans van Badr die hadden gehoopt op eindelijk een winst van hun idool. De fanbase van Badr is wellicht de grootste onder de bekende kickboksers en bestaat uit miljoenen volgers.

Grootste fanbase

Badr mocht dan wel als de verliezer de ring in het Gelredome hebben verlaten zaterdag, als winnaar liep hij de arena uit. Buiten opgewacht door talloze fans was binnen te horen hoe deze hem steunen. Beelden laten zien hoe de fans hun Badr eren.

Terwijl Badr zijn weg maakt naar de bus zijn er spreekkoren van de fans die hun held toeroepen. Velen van hen hopen dat Badr niet de handdoek in de ring gooit zoals hij aangaf te overdenken. De aankomende tijd zal ongetwijfeld bekend worden of Badr ooit de ring waar hij zoveel gaf weer betreedt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws