Wie wil jij knock out slaan of verdient de Knock-out prijs? Nieuws
Nieuws

Wie wil jij knock out slaan of verdient de Knock-out prijs?

Wie wil jij knock out slaan of verdient de Knock-out prijs?

Wie wil jij knock out slaan! Of verdient volgens jou onze knock-out prijs?

Wij kennen allemaal de prijzen die sommige TV programma's uitdelen aan foutieve personen of bedrijven. Bij onze redactie krijgen wij regelmatig mails van mensen die zich bij de neus voelen genomen, door een organisatie, vechtsport (online) web winkels, frauduleuze activiteiten, of anders wat negatief met vechtsport te maken heeft en niet in de haak is. Dus hebben wij besloten na rijp beraad met ons redactieteam om een soort "koude douche" prijs te bedenken om dit aan te pakken. Immers mogen wantoestanden en dergelijke aan de kaak gesteld worden.

Wie wil jij knock out slaan of verdient de Knock-out prijs?

Hoe werkt de "knock out prijs"?

Eigenlijk vrij simpel: men mailt onze redactie een klacht of ongenoegen en wij onderzoeken deze in het kader van hoor en wederhoor. Na het onderzoek wordt er gekeken of er verandering is aangebracht, de klacht is opgelost etc. Is dit niet het geval binnen de gestelde termijn overeengekomen met de klager en de aangeklaagde om het zo maar even te stellen, ontvangt men de "knock out bokaal". Deze wordt natuurlijk uitgereikt en bekend gemaakt via de onze site.

Wantoestanden aanmelden

Om een klacht of wantoestand in te dienen mailt u naar info@vechtsportinfo.nl, wij bekijken uw klacht, nemen contact met u op en degene of organisatie waar de klacht over gaat. Daarna proberen wij een oplossing voor de klacht te vinden, samen met u beiden. Mocht er geen oplossing komen dan kunnen wij alsnog de Knock-Out prijs toekennen.

Onderstaand enkele voorbeelden van klachten die voor kunnen komen:

  • Sportschool zegt erkend te zijn maar blijkt fabel
  • Vechtsport (online) webwinkel levert niet of zend slecht materiaal
  • Ticket bureau levert niet
  • Klachten over Vechtsport Organisaties
  • Misleidende reclame door sportscholen of evenementen
  • Onzedelijk gedrag sport leraar
  • etc

Heeft u een klacht en wilt u de knock-out prijs uitdelen? Mail ons dan op info@vechtsportinfo.nl

*Let wel; anonieme klachten worden niet in behandeling genomen! Wij behandelen uw informatie op vertrouwelijke wijze en gaan hier zorgvuldig mee om.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws