'Wie de f*ck is dit?' Boksicoon Canelo slaat terug naar vechtmanager
Home / Nieuws / ‘Wie de f*ck is dit?’ Boksicoon Canelo slaat terug naar vechtmanager

‘Wie de f*ck is dit?’ Boksicoon Canelo slaat terug naar vechtmanager

'Wie de f*ck is dit?' Boksicoon Canelo slaat terug naar vechtmanager

Canelo Alvarez reageerde op geheel eigen wijzen richting de bekende vechtmanager Ali Abdelaziz. Deze beweert dat de bokslegende een angsthaas is die UFC-kampioen Kamaru Usman ontloopt voor een gevecht.

De afgelopen maanden zijn de Mexicaanse superster Canelo en de UFC-kampioen weltergewicht in gesprek geweest over een gevecht. Hoewel Canelo er meer voor open leek te staan ​​naarmate de tijd vorderde, is er geen echt tijdschema voor de wedstrijd.

De vrijblijvendheid van Canelo om tegen Usman te vechten, heeft de manager van de kampioen, Ali Abdelaziz, boos gemaakt. Abdelaziz die onder andere voormalig UFC-ster Khabib Nurmagomedov tot zijn klanten kan rekenen deelde zijn ongezouten mening op Twitter en zegt dat de Mexicaan te bang is om tegen Usman te vechten.

Lafaard

Abdelaziz beweert dat Usman boksicoon Alvarez op straat zou verslaan als ze zouden vechten. In een interview vorige maand zei hij: ,,Laffe bokser. Ik denk dat al deze boksers lafaards zijn omdat ze niet willen vechten in MMA, ze willen dat we allemaal gaan boksen. Maar aan het eind van de dag, in een straatgevecht, wie is de slechtste man op aarde?”, zei Abdelaziz.

Alvarez heeft nu gereageerd op de opmerkingen van Ali Abdelaziz op sociale media. Hij een Conor McGregortje en vroeg wie de MMA-manager eigenlijk is. ‘Wie de f*ck is dit?’Was de korte maar krachtige reactie van de Mexicaan die op 7 mei tegen de Rus Dmitry Bivol de ring instapt.

Bekijk ook

Fury mag USA niet binnen! Jake Paul gevecht op de tocht

Fury mag USA niet binnen! Jake Paul gevecht op de tocht

Jake Paul beschuldigt Tommy Fury ervan te proberen onder hun gevecht uit te komen,

Kijk hier live! Badr vs Overeem persconferentie vandaag

Kijk hier live! Badr vs Overeem persconferentie vandaag

Vandaag zal GLORY om 12:00 uur een geplande persconferentie houden als onderdeel van de promotie voor het trilogie gevecht tussen Badr Hari en Alistair Overeem. Je kunt hier de persconferentie live volgen via onderstaande videospeler.

Klappen voor TikTokker in Zoom meeting gevecht: 'Alles kan' (video)

Klappen voor TikTokker in Zoom meeting gevecht: ‘Alles kan’ (video)

Frankie LaPenna de bekende TikTok ster kreeg een flink pak slaag van een MMA-vechter tijdens PFL 5 afgelopen vrijdag in Atlantic City, New Jersey, Amerika.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page