'Wie de f*ck is dit?' Boksicoon Canelo slaat terug naar vechtmanager Nieuws
Nieuws

'Wie de f*ck is dit?' Boksicoon Canelo slaat terug naar vechtmanager

'Wie de f*ck is dit?' Boksicoon Canelo slaat terug naar vechtmanager

Canelo Alvarez reageerde op geheel eigen wijzen richting de bekende vechtmanager Ali Abdelaziz. Deze beweert dat de bokslegende een angsthaas is die UFC-kampioen Kamaru Usman ontloopt voor een gevecht.

De afgelopen maanden zijn de Mexicaanse superster Canelo en de UFC-kampioen weltergewicht in gesprek geweest over een gevecht. Hoewel Canelo er meer voor open leek te staan ​​naarmate de tijd vorderde, is er geen echt tijdschema voor de wedstrijd.

De vrijblijvendheid van Canelo om tegen Usman te vechten, heeft de manager van de kampioen, Ali Abdelaziz, boos gemaakt. Abdelaziz die onder andere voormalig UFC-ster Khabib Nurmagomedov tot zijn klanten kan rekenen deelde zijn ongezouten mening op Twitter en zegt dat de Mexicaan te bang is om tegen Usman te vechten.

Lafaard

Abdelaziz beweert dat Usman boksicoon Alvarez op straat zou verslaan als ze zouden vechten. In een interview vorige maand zei hij: ,,Laffe bokser. Ik denk dat al deze boksers lafaards zijn omdat ze niet willen vechten in MMA, ze willen dat we allemaal gaan boksen. Maar aan het eind van de dag, in een straatgevecht, wie is de slechtste man op aarde?", zei Abdelaziz.

Alvarez heeft nu gereageerd op de opmerkingen van Ali Abdelaziz op sociale media. Hij een Conor McGregortje en vroeg wie de MMA-manager eigenlijk is. 'Wie de f*ck is dit?'Was de korte maar krachtige reactie van de Mexicaan die op 7 mei tegen de Rus Dmitry Bivol de ring instapt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws