WFL MMA halve finales lichtgewichten bekend gemaakt Pieter Buist vs. Brian Lo Anjoe Nieuws
Nieuws

WFL MMA halve finales lichtgewichten bekend gemaakt Pieter Buist vs. Brian Lo Anjoe

WFL MMA halve finales lichtgewichten bekend gemaakt Pieter Buist vs. Brian Lo Anjoe

WFL MMA heeft een 4-mans toernooi opgezet in de lichtgewichten divisie

Afgelopen zaterdag werd bekend gemaakt door middel van een trekking welke MMA vechters in de halve finales van het WFL MMA halve finales lichtgewichten toernooi zullen competeren. Er werd een trekking gehouden om de tegenstanders te selecteren en daar is een interessante matchup uitgekomen. Zo zullen in het toernooi Pieter Buist en Brian Lo Anjoe elkaar treffen, en zullen Samir Noory en Sully Bull ook tegenover lekaar staan. Het 4 mans toernooi zal over twee evenementen uitgevochten worden.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Interessante trekking

"We hebben net een trekking gehouden om te bepalen welke lichtgewichten het moeten opnemen in de halve finale! In de eerste halve finale zal Sully Bull het opnemen tegen Samir Noory en in de tweede halve finale zal Pieter Buist het opnemen tegen Brian Lo Anjoe!" Zo staat te lezen op de Facebook pagina van de World Fighting League. Het aankomende WFL MMA evenement op 24 maart zal deze vechters tegenover elkaar zien. De winnaars die uit deze partijen komen zullen in mei voor de titel aantreden tegen elkaar en WFL MMA’s eerste kampioen te worden.

MMA op de kaart zetten in Nederland

De World Fighting League is hard op weg een stevige plaats te veroveren in de Nederlandse vechtsport wereld, de organisatie van Melvin Manhoef timmert hard aan de weg ook in het buitenland. Dit is alleen maar toe te juichten, en zij zullen zeker een geode plek veroveren tussen de huidige bekende FLORY en Enfusion. De doelstelling is om goede gewicht divisies op te bouwen en daar is men met de lichtgewichten alvast in geslaagd. Er zijn in Nederland best een groot aantal vechters op dit gewicht dus dat beloofd een spannende competitie voor de toekomst.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws