WFL Kickboksen: ‘Verbeek, Sichtman en Ennahachi zetten Hoofddorp op zijn kop’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / WFL Kickboksen: ‘Verbeek, Sichtman en Ennahachi zetten Hoofddorp op zijn kop’

WFL Kickboksen: ‘Verbeek, Sichtman en Ennahachi zetten Hoofddorp op zijn kop’

WFL Kickboksen: Verbeek, Sichtman en Benachi zetten Hoofddorp op zijn kop
Foto: Facebook

In het Sportcomplex Koning Willem Alexander te Hoofddorp hield World Fighting League vandaag haar kickboks toernooi met maar liefst 26 wedstrijden. Illias Ennahachi, Santino Verbeek en Darryl Sichtman namen de hoofdprijs mee naar huis.

Er werden maar liefst drie toernooien gehouden waar een eliminatie element in was ingebouwd, deze waren in de gewichtsklassen -63, -77 en -86 KG. In de -63KG klasse zegevierde Illias Ennahachi tegen Issam Laazibi via jury besluit.

Knock-out

Darryl Sichtman vocht in het -77KG toernooi waar hij eerst Rudsel Zinhagel via knock-out wist te verslaan. Met deze winst prolongeerde hij naar de finale waar hij wist te winnen van Mark Trijsburg door interventie van de dokter.

Santino Verbeek van Sokudo Gym uit Hoorn die o.a. getraind wordt door kickboks legende Ernesto Hoost mocht aantreden in het -86KG toernooi. Hij was te sterk voor Arno van der Lugt, en ging door naar de finale tegen Fernando Groenhart (Petres Gym ook uit Hoorn). Echter wist Verbeek de winst te pakken op punten.

Fred Sikking

Veteraan Fred Sikking pakte een overwinning op Veysel Barasi en lijkt hiermee weer helemaal terug te zijn in het ritme. Sikking liet zien dat men hem niet moet onderschatten. Hij schreef de partij op zijn naam via jury besluit.

Bekijk ook

Video: Publiek knokt er op los bij UFC 262 wedstrijd

Op de tribunes van het Toyota Center braken gevechten uit,

KRAK: Andre Muniz BREEKT arm van Ronaldo Souza op UFC 262

Ronaldo Souza kon met een gebroken arm naar huis afgelopen nacht

Zelfmoord bekende Thaibokser die 200 gevechten had in de ring

De Thaibokser nam naar verluidt zijn eigen leven

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page