WFL Kickboksen: 'Verbeek, Sichtman en Ennahachi zetten Hoofddorp op zijn kop' Nieuws
Nieuws

WFL Kickboksen: 'Verbeek, Sichtman en Ennahachi zetten Hoofddorp op zijn kop'

WFL Kickboksen: 'Verbeek, Sichtman en Ennahachi zetten Hoofddorp op zijn kop'
WFL Kickboksen: 'Verbeek, Sichtman en Ennahachi zetten Hoofddorp op zijn kop'

In het Sportcomplex Koning Willem Alexander te Hoofddorp hield World Fighting League vandaag haar kickboks toernooi met maar liefst 26 wedstrijden. Illias Ennahachi, Santino Verbeek en Darryl Sichtman namen de hoofdprijs mee naar huis.

Er werden maar liefst drie toernooien gehouden waar een eliminatie element in was ingebouwd, deze waren in de gewichtsklassen -63, -77 en -86 KG. In de -63KG klasse zegevierde Illias Ennahachi tegen Issam Laazibi via jury besluit.

Knock-out

Darryl Sichtman vocht in het -77KG toernooi waar hij eerst Rudsel Zinhagel via knock-out wist te verslaan. Met deze winst prolongeerde hij naar de finale waar hij wist te winnen van Mark Trijsburg door interventie van de dokter.

Santino Verbeek van Sokudo Gym uit Hoorn die o.a. getraind wordt door kickboks legende Ernesto Hoost mocht aantreden in het -86KG toernooi. Hij was te sterk voor Arno van der Lugt, en ging door naar de finale tegen Fernando Groenhart (Petres Gym ook uit Hoorn). Echter wist Verbeek de winst te pakken op punten.

Fred Sikking

Veteraan Fred Sikking pakte een overwinning op Veysel Barasi en lijkt hiermee weer helemaal terug te zijn in het ritme. Sikking liet zien dat men hem niet moet onderschatten. Hij schreef de partij op zijn naam via jury besluit.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws