WFL Final 8 finalisten voor 13 mei zijn bekend gemaakt! Nieuws
Nieuws

WFL Final 8 finalisten voor 13 mei zijn bekend gemaakt!

WFL Final 8 finalisten voor 13 mei zijn bekend gemaakt!

Ibrahim el Bouni wint Wildcard toernooi en gaat door naar Final 8

In oktober streden zestien van de beste kickboksers voor een plaats in de Spike presents: WFL Final 8 op zondag 13 mei. Melvin Manhoef versloeg Remy Bonjasky in de hoofdpartij en bemachtigde een plaats in de Final 8 naast Murat Aygun, Andrei Stoica, Boy Boy Martin, Fabio Kwasi, Sam Tevette, Levi Rigters en Tarik Khbabez. De 42-jarige Manhoef heeft besloten zijn plaats in de Final 8 af te staan aan de winnaar van het Wildcard Toernooi: Ibrahim el Bouni. Tarik Khbabez wordt vanwege blessure vervangen door Clyde Brunswijk. De eerste uitzending van het Spike presents: WFL Final 8 Wildcard toernooi is vanavond te zien om 22.30 uur op Viacom-zender Spike.

Ibrahim el Bouni wint Wildcard toernooi

Tijdens de meest recente WFL editie van 25 maart jl. wist de 25-jarige Amsterdammer Ibrahim el Bouni met twee overwinningen op één avond het Wildcard toernooi op zijn naam te schrijven en plaatst zich daarmee voor de Final 8.

Clyde Brunswijk wint reserve Wildcard toernooi

Winnaar van het reserve Wildcard toernooi van afgelopen zondag: Clyde Brunswijk neemt de plek in van Tarik Khbabez.

Finalisten Spike presents: WFL Final 8

Hiermee zijn de finalisten die op zondag 13 mei gaan strijden tijdens van het Spike presents: WFL Final 8 bekend:

  • Ibrahim el Bouni
  • Murat Aygun
  • Andrei Stoica
  • Boy Boy Martin
  • Fabio Kwasi
  • Sam Tevette
  • Levi Rigters
  • Clyde Brunswijk

Om kampioen te worden moeten de atleten drie wedstrijden op één avond winnen. Net zoals de K-1 Legendes Peter Aerts, Semmy Schilt en Ernest Hoost. Wie gaat er met de titel naar huis?

Op donderdag 12 april wordt middels een loting bekendgemaakt welke atleten elkaar als eerste tegenkomen in de ring. Spike presents: WFL Final 8 vindt plaats op zondag 13 mei in TopSportCentrum Almere.

Early Bird Tickets

Kaartverkoop is gestart en er is een beperkt aantal Early Bird Tickets voor slechts € 35,- beschikbaar Klik hier tickets.

Uitzendingen op Spike

Afgelopen weekend niet in de gelegenheid geweest om af te reizen naar TopSportCentrum Almere? Of wil je de partijen van het Spike presents: WFL Final 8 Wildcard nog een keer zien? Kijk dan vanavond om 22.30 uur op Viacom-zender Spike. De overige toernooien van afgelopen Fight Weekend worden komende vijf weken iedere vrijdag om 22.30 uur.

WFL Final 8 finalisten voor 13 mei zijn bekend gemaakt!
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws