De WFCA heeft haar website vernieuwd en gemoderniseerd Nieuws
Nieuws

De WFCA heeft haar website vernieuwd en gemoderniseerd

De WFCA heeft haar website vernieuwd en gemoderniseerd

De WFCA heeft haar website een flinke opfrisbeurt gegeven

De bond stamt uit 1997 is opgericht ter bevordering, controleren en reguleren van wedstrijden met de nadruk op full contact vechtsporten. In de loop der jaren is de bond gegroeid en wereldwijd uitgebreid met vertegenwoordigingen in maar liefst 23 landen. Het voordeel hiervan is dat aangesloten leden van de bond zich internationaal kunnen inschrijven om aan wedstrijden mee te doen.

De WFCA heeft haar website vernieuwd en gemoderniseerd

Al vroeg begonnen met de regulering van het kickboksen

In 2012 is men begonnen in samenwerking met de bond NOVER aan een optimalisatie van de regulering van het kickboksen, dit om de Sectie Ringcontact Sporten (valt onder NOC*NSF erkenning van het FOG) te versterken. De bond WFCA staat los van elke organisatie zoals promotors, sportscholen etc en is dus onafhankelijk. Wel is er een sponsor die er voor zorgt dat de WFCA tegen onkostenvergoeding haar taken kan uitvoeren, dit is namelijk het bekende sportmerk Adidas. Echter heeft de laatst genoemde geen enkele wijze invloed of inspraak.

Overzichtelijke site met een handige event agenda

Wie de oude site van de WFCA kent zal het meteen opvallen dat er een flinke stap voorwaarts is gezet. Als je de site binnenkomt oogt deze zeer modern en fris, ook is er een overzichtelijke event agenda waar je een goed beeld krijgt van de aankomende toernooien en events. Het is goed te zien dat ook de bonden mee gaan met de tijd en aanpassingen doen op allerlei gebieden. Ben je nieuwsgierig naar de nieuwe WFCA website klik dan hier en neem een kijkje.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws