Wereldwijd bekendheid als vechter? Met Fight Scout kan het gratis! Nieuws
Nieuws

Wereldwijd bekendheid als vechter? Met Fight Scout kan het gratis!

Wereldwijd bekendheid als vechter? Met Fight Scout kan het gratis!

Fight Scout, is de eerste app waarmee je de hele vechtsportgemeenschap over de hele wereld kunt verkennen en er verbinding mee kunt maken. Geschikt voor zowel prof als amateur vechters, managers, fans en meer. En het is gratis.

Wij spraken met Lubomir Guedjev uitvinder en initiatiefnemer van de Fight Scout App. Als voormalig pro-vechter weet hij als geen ander hoe belangrijk het is om als vechter bekendheid te creëren. ,,De App is bedoelt voor elke vechter, amateur of prof", zegt Guedjev.

,,Meld je aan en begin je netwerk uit te breiden met vechters, managers en organisaties over de hele wereld, vind gevechten, vind managers, scout voor evenementen die vechters nodig hebben. Beheer je profiel zodat iedereen je kan vinden en verbeter jouw kansen op het opbouwen van een succesvolle vechtcarrière. Fight Scout biedt dit alles en meer, commissie vrij binnen handbereik."

Kan ik een vechterprofiel hebben als ik geen professionele vechter ben?

Natuurlijk. Met Fight Scout kan elke vechtsport- of vechtsportatleet een profiel maken en een lijst maken van alle relevante informatie die ze willen, ongeacht hun vechtcarrière.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws