Wereldrecordpoging judo in Den Haag Nieuws
Nieuws

Wereldrecordpoging judo in Den Haag

Wereldrecordpoging judo in Den Haag

Ook bij het judo zit men niet stil en bedenkt men publiekstrekkende events om de sport meer te promoten. Van oudsher is judo een van de oudste vechtsporten die vanuit Japan naar Nederland kwam, en nog steeds veel beoefenaars kent. Zondag 17 juni 2018 wordt er in de Sportcampus Zuiderpark in Den Haag een wereldrecordpoging judo georganiseerd.

Wereldrecordpoging judo in Den Haag

Met 1.000 deelnemers een judo les volgen

De recordpoging bestaat uit een judoles van een uur waar maar liefst 1.000 deelnemers aan mee mogen doen. De les zal verzorgd worden door topjudoka’s en hogere dangraadhouders waardoor jij niet alleen een wereldrecord op je naam krijgt, maar ook een onvergetelijke les ervaart. Het huidige record staat op 250 judoka’s. Met de hulp van alle enthousiaste judo en jiujitsu beoefenaars uit Nederland wil men dit record proberen te verviervoudigen.

Aanmelden voor de judo record poging

Dit is heel eenvoudig, je kunt je via een mail te sturen naar teamplayersjudo@hotmail.com aanmelden. Je hoeft geen lid te zijn van de Judo Bond Nederland om mee te doen. Jij wil er toch ook bij zijn?!

*Bron JBN

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws