Wereldkampioen Thaiboksen Robbie Hageman Sportman van het Jaar 2017 Nieuws
Nieuws

Wereldkampioen Thaiboksen Robbie Hageman Sportman van het Jaar 2017

Wereldkampioen Thaiboksen Robbie Hageman Sportman van het Jaar 2017

Steeds meer erkenning voor de vechtsport in Nederland Robbie Hageman verkozen tot Sportman van het Jaar 2017

Goed nieuws voor de vechtsport in Nederland, gisteravond werd Robbie Hageman door het publiek en de jury verkozen tot Sportman van het Jaar 2017 in Eindhoven. Met de verkiezing van Hageman toto sportman van het jaar is er wederom een goede en positieve stap gezet voor de vechtsport in Nederland. Hageman die in meerdere vechtsporten traint en vecht naast het Thaiboksen, zoals MMA is een waar voorbeeld voor de sport.

Wereldkampioen Thaiboksen Robbie Hageman Sportman van het Jaar 2017

Sportman van het jaar zeer verdiende titel voor Robbie Hageman

"Wereldkampioen Thaiboksen Robbie Hageman is door het publiek en de jury verkozen tot Sportman van het Jaar 2017. Robbie krijgt op de foto de Award uitgereikt. Gefeliciteerd! Zeker verdiend!" Zo luidt de aankondiging op Facebook van Eindhoven Sport, de organisatie die de verkiezing tot sportman van het jaar organiseerde. Hageman die in de vechtsport wereld ook wel bekend is als "The Rabbit", over zijn prijs; "Hele eer om in kampioenen stad Eindhoven, sportman van het jaar te worden! All my friends and fans thanks for voting."

Trainen met UFC Kampioen Connor McGregor

Dat Hageman niet alleen bekend is in Nederland, maar zelfs de wereldberoemde Connor McGregor tot zijn fans mag rekenen, geeft aan dat hij zijn sporen op jonge leeftijd al heeft verdiend. Zo werd hij naar Ierland gehaald om te trainen met Connor "The Notorious" McGregor, de man die successen behaalde in de UFC (Ultimate Fighting Championships), en zelfs de boksring instapte tegen de bokslegende Floyd Mayweather.

Wereldkampioen Thaiboksen Robbie Hageman Sportman van het Jaar 2017

Steun van vrienden en sponsor North Side Sports

Hageman rekenen op de steun van zijn vrienden maar ook zijn sponsor North Side sports uit Veghel. Met een grote achterban en natuurlijk de combinatie met zijn eigen talent, zijn wij er van overtuigd dat vechtsporters als Hageman inspirerend werken en de sport op de juiste manier uitdragen. Wij feliciteren Robbie dan ook van harte met zijn welverdiende prijs.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws