Muay Thai Wereldkampioen Shemsi Beqiri slaat beruchte crimineel tot moes! Nieuws
Nieuws

Muay Thai Wereldkampioen Shemsi Beqiri slaat beruchte crimineel tot moes!

Muay Thai Wereldkampioen Shemsi Beqiri slaat beruchte crimineel tot moes!

Shemsi Beqiri was het helemaal zat, een beruchte groep criminelen ging net even te ver!

Het is niet altijd het geval, maar over het algemeen als iemand een Muay Thai gym heeft, weet hij waarschijnlijk wel hoe te vechten. Muay Thai is geen krijgskunst voor mietjes, en de beoefenaars van deze zogenaamde "bloodsport" zijn gedegen vechters, met veel respect voor hun tegenstanders, in de ring dan. Maar maak hen niet kwaad buiten de ring. In dit geval werden er steeds leerlingen van Shemsi Beqiri lastig gevallen en bedreigd wat uiteindelijk uitliep op een wreed incident.

Gevecht met alleen hand wraps

In deze video heeft een beruchte bendeleider Paulo Balicha, de eigenaar (Shemsi Beqiri) van deze Muay Thai gym uitgedaagd om te vechten. De twee vechten met alleen hand-wraps om, in de sportschool van Beqir. Balicha is de ex-trainer van Shemsi Beqiri, hij is inderdaad een zeer gevaarlijk man. Vooral wanneer hij besluit om een ​​sportschool te bezoeken met ongeveer 20 gemaskerde mannen die elk hun eigen honkbal knuppel dragen.

Paulo Balicha verscheen in de sportschool "Reinach Superpro Sportcenter" van Beqiri, met één doel in het hoofd. Een blote knokkel gevecht met de eigenaar Beqiri. Beqiri vertelde zijn vechters in de sportschool om terug te stappen en er buiten te blijven. Toen gingen beide mannen er op los, in een vol gevecht met alleen de wraps om hun handen.

Gewelddadige strijd

De twee mannen vochten enkele minuten in een gewelddadige strijd. Balicha had Bequiri een paar keer stevig in de tang, maar Bequiri slaagde er elke keer weer in op te staan. Het meest bizarre van dit incident waren de gemaskerde mannen, die juichte en instructies schreeuwden zoals coaches dat doen bij een wereldtitel gevecht.

Over Shemsi Beqiri

Shemsi Beqiri (geboren 3 mei 1986) is een Albanees-Zwitserse kickbokser die in de middengewicht divisie mee vechtt. Geboren in Joegoslavië, verhuisde Beqiri als kind naar Zwitserland en begon met zestien jaar met kickboxing en Muay Thai. Hij begon zijn vecht carrière als een lichtgewicht en weltergewicht voordat hij uiteindelijk naar middengewicht doorging, met een groot aantal nationale, Europese en wereldtitels in de verschillende gewichtsklassen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws