Wereldkampioen kickboksen Luis Tavares sluit sponsor deal met IT bedrijf Superp Nieuws
Nieuws

Wereldkampioen kickboksen Luis Tavares sluit sponsor deal met IT bedrijf Superp

Wereldkampioen kickboksen Luis Tavares sluit sponsor deal met IT bedrijf Superp

Wereldkampioen kickboksen Luis Tavares sluit sponsor deal met IT bedrijf Superp

Buitenland

In het buitenland is het overigens de gewoonste zaak dat normale bedrijven vechtsporters steunen, wel verwacht een sponsor er wat voor terug en daar is vaak waar vechtsporters nog wel eens over kunnen struikelen. Simpelweg een dikke Mercedes onder je kont willen maar er verder niets voor doen lijkt geschiedenis. Wij kennen de voorbeelden wel van vechters in het buitenland met een airbrush reclame boodschap op de rug, vaak van een casino of een of ander gokbedrijf, dit kan zeer lucratief zijn voor zowel de vechter als de sponsor.

Nederland

In Nederland zijn er een aantal bekende sponsoren om even in de vechtsport hoek te blijven een bedrijf als Nikko wat een aantal grote namen onder zich heeft, maar ook een North Side Sports, Nihon Sport, maar ook landelijke ketens zoals keuken bedrijven etc doen veel in de sponsor hoek. Dat Tavares nu een deal heeft met Superp geeft alleen maar aan dat er meer aandacht is en interesse om ook vecht sporters te sponsoren en dat men de spot als gelijke gaat zien met andere sporten. Wie volgt?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws