Wereldkampioen kickboksen Ilias Ennahachi opent sportschool in Utrecht Nieuws
Nieuws

Wereldkampioen kickboksen Ilias Ennahachi opent sportschool in Utrecht

Wereldkampioen kickboksen Ilias Ennahachi opent sportschool in Utrecht

Wereldkampioen kickboksen Ilias Ennahachi opent sportschool op kanaleneiland Utrecht

De Utrechtse Ilias Ennahachi meervoudig wereldkampioen kickboksen heefteen maand geleden een eigen sportschool genaamd “Fight Acadamy 030”geopend in Utrecht en wel op het bekende Kanaleneiland. Naar eigen zeggen omdat er in de directe omgeving van Utrecht geen goede sportschool te vinden is, die voldoet.

Jong met een mooi trackrecord

Pas 21 jaar, en al een hele mooie trackrecord in het kickboksen maakt het hem niet alleen uniek maar ook in het openen van een eigen sportschool op deze jeugdige leeftijd. Er is voor de jeugd weinig goeds te vinden geeft hij aan in een interview met Funx, en zeker niet op kanalen eiland. Er zijn daar veel hangjongeren die nu ook terecht kunnen in de sportschool van Ennahachi, een goed alternatief lijkt ons.

Genoeg kennis om de jeugd te helpen

Door zijn eigen ervaring in het kickboksen wil Ennahachi de jeugd helpen met groeien en ontwikkelen in de de kickboks sport. Hij heeft hulp gekregen van een plaatselijk Tae Kwon Do school en vrienden die hem hebben geholpen de sportschool te starten.

Opkomend talent

Op de sportschool van Ennahachi is al enig talent aanwezig, hij geeft aan nu al te zien dat er tussen de jonge kinderen potentiele kampioen rondlopen. Als je geïnteresseerd bent om van een echte wereldkampioen les te krijgen meld je dan aan, je vindt de sportschool op de Amerikalaan 199, in Utrecht (Kanaleneiland).

Wereldkampioen kickboksen Ilias Ennahachi opent sportschool in Utrecht
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws