Wereldkampioen Kickboksen Georgina van der Linden is voorbeeld voor de jeugd Nieuws
Nieuws

Wereldkampioen Kickboksen Georgina van der Linden is voorbeeld voor de jeugd

Wereldkampioen Kickboksen Georgina van der Linden is voorbeeld voor de jeugd

Wereldkampioen Kickboksen Georgina van der Linden is voorbeeld voor de jeugd

Wereldkampioen bij Enfusion

Van der Linden behaalde afgelopen mei de wereld titel bij Enfusion, een van de meest bekende vechtsport organisaties van Nederland die ook internationaal goed aan de weg timmeren. De reputatie van Georgina bij de jongeren is ongekend, zo ook weer eens duidelijk werd tijdens het gala afgelopen weekend, waar de aanwezige jeugd haar fanatiek aanmoedigde. Er zaten dan ook vele jonge fans in het publiek.

Inspiratie voor de jeugd

Georgina heeft al grote aantallen jongeren geïnspireerd tot het gaan beoefenen van kickboksen of Muay Thai, het laatste is echt haar spelletje zoals zij ook zelf aangeeft op Facebook. Deze keiharde sport vergt veel kracht en inspanning en kan gerekend worden tot een van de meest effectieve in de wereld. Van der Linden beheerst deze tot in de puntjes, en dat zien de jongeren ook die deze sport willen gaan of beoefenen.

Vrouwen in het kickboksen meer geaccepteerd

Door vechters zoals Georgina worden vrouwen die kickboksen meer geaccepteerd en als serieus gezien. Vele kickboksende dames doen echt niet onder voor hun mannelijke tegenhangers, neem een Anissa Haddaoui (Mike's Gym), die zeer succesvol is in het buitenland. Ook zij inspireert veel jonge meisjes tot het beoefenen van kickboksen. Dus volg Georgina, want wij weten zeker dat zij een van de grote vrouwelijke kampioenen zal zijn die Nederland in de toekomst nodig heeft.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws