Wereldkampioen boksen neergestoken met slagersmes (video) Nieuws
Nieuws

Wereldkampioen boksen neergestoken met slagersmes (video)

Wereldkampioen boksen neergestoken met slagersmes (video)

Jorge Barrios werd met een slagersmes neergestoken tijdens de jaarwisseling zo meld Sportnieuws. De 43-jarige boksveteraan was WBO wereldkampioen tussen 2005 en 2006 en staat bekend om zijn knock-outs waarvan hij er 36 scoorde in 53 overwinningen.

Barrios die niet meer actief in het wedstrijd circuit bokst werd plots overvallen door een man die het voorzien had op zijn telefoon en portemonnee, ook stak deze de bokser neer met een slagersmes.

Gevangenis straf

"Hij was met zijn familie", zei zijn zus Edith tegen lokale media. "Hij kreeg opeens een knuffel van een vreemde. Jorge dacht dat het vriendelijke bedoeld was, maar voelde ineens pijn. Hij had meerdere wonden, Ook was zijn portemonnee met 250 dollar erin weg, net als zijn mobiel"

De bokser raakte een aantal jaar geleden betrokken bij een ongeval waarbij een 20-jarige zwangere vrouw overleed. Barros had haar aangereden met zijn auto. In november 2014 werd Barrios veroordeeld tot 3,5 jaar celstraf wegens dood door schuld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws