Omar Baqi vecht voor de wereld titel muay thai in Stadskanaal! Nieuws
Nieuws

Omar Baqi vecht voor de wereld titel muay thai in Stadskanaal!

Omar Baqi vecht voor de wereld titel muay thai in Stadskanaal!

Omar Baqi uit Apeldoorn krijgt licentie voor wereld titelgevecht in Stadskanaal

Omar Baqi vecht voor de wereld titel muay thai in Stadskanaal!

Op zaterdag 23 september houdt Sportcentrum Bruinsma haar prestigieuze vechtsportgala Warriors Today. Dit prestigieuze vechtsport evenement onder auspiciën van de Internationale Ringsports Organisation (IRO), zal een wereld titelgevecht bevatten, trainer en promotor Ruud Bruinsma is erin geslaagd deze binnen te halen

Europees kampioen Omar Baqi tegen Jordy Laret

Omar Baqi (uit Apeldoorn ), en nog niet zo lang Europees kampioen komt uit tegen Jordy Laret (Suriname) van Mike,s Gym, en zal een gooi doen naar de wereldtitel op Muay Thai regels. Baqi (31) heeft 61 partijen achter de rug waarvan 15 op knockout. Laret kampioen van Suriname is een ervaren vechter, en heeft eveneens meerdere gevechten op zijn naam staan. Mike Passenier (Mike's Gym) is trainer van Laret, en tevens bekend van onder andere Badr Hari, en recentelijk Glory kampioen geworden Murthel Groenhart.

Warriors Today een van de prestigieuze vechtsport evenementen in het noorden

Warriors Today is een van de prestigieuze vechtsport evenementen in het noorden, en groeiende met steeds meer interessante partijen en vechters. Dat er nu een wereld titel aan toegevoegd wordt geeft maar weer eens aan dat lokale gala's zeker de moeite waard zijn voor vechters en fans. Er zullen tussen de 25 en 30 partijen in zowel amateur als prof klasse te zien zijn volgens K1, Muay Thai, MMA, maar ook boksregels met deelname van top gym's uit binnen en buitenland.

Het evenement begint met een voorprogramma vanaf 17.00 uur en vanaf 19.00 uur begint het hoofdprogramma. Het is een toernooi die zeker de moeite waar is om te bezoeken zeker met een wereld titel gevecht, een must voor de die hard vechtsport fans!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws