Omar Baqi vecht voor de wereld titel muay thai in Stadskanaal! - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Omar Baqi vecht voor de wereld titel muay thai in Stadskanaal!

Omar Baqi vecht voor de wereld titel muay thai in Stadskanaal!

Omar Baqi uit Apeldoorn krijgt licentie voor wereld titelgevecht in Stadskanaal

Omar Baqi uit Apeldoorn krijgt licentie voor wereld titelgevecht in Stadskanaal

Op zaterdag 23 september houdt Sportcentrum Bruinsma haar prestigieuze vechtsportgala Warriors Today. Dit prestigieuze vechtsport evenement onder auspiciën van de Internationale Ringsports Organisation (IRO), zal een wereld titelgevecht bevatten, trainer en promotor Ruud Bruinsma is erin geslaagd deze binnen te halen

Europees kampioen Omar Baqi tegen Jordy Laret

Omar Baqi (uit Apeldoorn ), en nog niet zo lang Europees kampioen komt uit tegen Jordy Laret (Suriname) van Mike,s Gym, en zal een gooi doen naar de wereldtitel op Muay Thai regels. Baqi (31) heeft 61 partijen achter de rug waarvan 15 op knockout.  Laret kampioen van Suriname is een ervaren vechter, en heeft eveneens meerdere gevechten op zijn naam staan. Mike Passenier (Mike’s Gym) is trainer van Laret, en tevens bekend van onder andere Badr Hari, en recentelijk Glory kampioen geworden Murthel Groenhart.

Warriors Today een van de prestigieuze vechtsport evenementen in het noorden

Warriors Today is een van de prestigieuze vechtsport evenementen in het noorden, en groeiende met steeds meer interessante partijen en vechters. Dat er nu een wereld titel aan toegevoegd wordt geeft maar weer eens aan dat lokale gala’s zeker de moeite waard zijn voor vechters en fans. Er zullen tussen de 25 en 30 partijen in zowel amateur als prof klasse te zien zijn volgens K1, Muay Thai, MMA, maar ook boksregels met deelname van top gym’s uit binnen en buitenland.

Het evenement begint met een voorprogramma vanaf 17.00 uur en vanaf 19.00 uur begint het hoofdprogramma. Het is een toernooi die zeker de moeite waar is om te bezoeken zeker met een wereld titel gevecht, een must voor de die hard vechtsport fans!

Bekijk ook

Boksicoon Tyson Fury’s coach onthult reden pensionering kampioen

Fury is vastbesloten om door te gaan met trainen

‘100 miljoen!’ Sexy model gaat boksen na verliezen rechtszaak tegen Kardashians

Blac Chyna gaat vechten in bokswedstrijd voor beroemdheden

‘Bruce Lee McGregor’s’ nieuwste boksvideo bekritiseerd: ‘Niet geloofwaardig’

Ook vergelijkt McGregor zich met Bruce Lee, iets wat niet goed valt

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page