Werdum tegen Volkov geboekt als hoofdgevecht op UFC Londen Nieuws
Nieuws

Werdum tegen Volkov geboekt als hoofdgevecht op UFC Londen

Werdum tegen Volkov geboekt als hoofdgevecht op UFC Londen

De terugkeer van de UFC naar Londen heeft eindelijk zijn belangrijkste evenement, Fabricio Werdum tegen Alexander Volkov

De premièrepromotie van Mixed Martial Arts maakt het zijn tiende bezoek aan de Engelse hoofdstad op 17 maart. Bronnen hebben bevestigd dat het paradepaardje voor de show in de O2 Arena in Londen een zwaargewicht gevecht zal zijn tussen de voormalige heerser Fabricio Werdum en Alexander Volkov. Werdum zal meedoen aan de wedstrijd op basis van opeenvolgende overwinningen op Walt Harris en Marcin Tybura, terwijl Volkov zijn vierde UFC-uitje met vijf overwinningen zal winnen.

Even werd gevreesd voor de kaart verkoop

Dit last-minute gevecht zal als welkom nieuws komen voor UK UFC fans, want tickets voor de show gaan morgenochtend in de verkoop. Eerder zegde Michael Bisping af wegens omstandigheden, waarmee UFC Londen zijn hoofdgevecht verloor. De Engelsman was een grote trekker voor het evenement, even werd gevreesd voor de kaart verkoop.

Werdum tegen Volkov geboekt als hoofdgevecht op UFC Londen

Manuwa wordt op de kaart vergezeld door nog zeven Britten

Ook op de kaart staat een licht-zwaargewicht gevecht tussen de Londense Jimi Manuwa, die de Poolse Jan Blachowicz tegenover zich krijgt. Manuwa wordt op de kaart vergezeld door nog zeven Britten, die allemaal hun best zullen doen om goede shows neer te zetten. De resterende Engelse deelnemers op de kaart komen in de vorm van Leon Edwards, Mark Godbeer en Danny Roberts, die respectievelijk Peter Sobotta, Dmitriy Sosnovskiy en Oliver Enkamp ontmoeten.

Fabricio Werdum vs Alexander Volkov zal dienen als belangrijkste evenement van UFC London

Paul Craig en Danny Henry zullen de vlag van Schotland voeren in lichtgewicht en vedergewicht wedstrijden tegen de ongeslagen vooruitzichten Magomed Ankalaev en Hakeem Dawodu. En als laatste, maar zeker niet de minste, wordt Wales vertegenwoordigd door John Phillips en Jack Marshman, die hoorns zullen sluiten met Charles Byrd en Elizeu Zaleski dos Santos. UFC Fight Night 127 vindt plaats op 17 maart in de O2 Arena in Londen, Engeland en wordt bekroond door een zwaargewicht gevecht tussen Fabricio Werdum en Alexander Volkov.

UFC Fight Night 127: Werdum vs Volkov gevechtskaart

Fabricio Werdum tegen. Alexander Volkov (zwaargewicht gevecht)
Jimi Manuwa tegen Jan Blachowicz (lichte zwaargewicht wedstrijd)
Leon Edwards tegen Peter Sobotta (weltergewicht wedstrijd)
Mark Godbeer tegen Dmitriy Sosnovskiy (zwaargewicht wedstrijd)
Paul Craig tegen Magomed Ankalaev (lichte zwaargewicht wedstrijd
Alex Reyes tegen Nasrat Haqparast (lichtgewicht gewicht)
Rustam Khabilov tegen Kajan Johnson (lichte gewicht)
John Phillips tegen Charles Byrd (middengewicht wedstrijd)
Jack Marshman tegen Elizeu Zaleski dos Santos (weltergewicht wedstrijd)
Danny Roberts tegen Oliver Enkamp (weltergewicht wedstrijd)
Danny Henry tegen Hakeem Dawodu (vedergewicht wedstrijd)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws