'Wees een bowlingbal!' UFC-ster McGregor geeft vecht advies Nieuws
Nieuws

'Wees een bowlingbal!' UFC-ster McGregor geeft vecht advies

'Wees een bowlingbal!' UFC-ster McGregor geeft vecht advies

Conor McGregor adviseert Alexander Volkanovski over hoe islam Makhachev te verslaan: 'Wees een bowlingbal' zegt die voor het opkomende gevecht tussen de Rus en Australiër Volkanovski. Daar ging eerst een korte Twitter ruzie aan vooraf doordat de Ier claimde dat beiden niet waardig zouden zijn.

Het was niet verwonderlijk dat Volkanovski er niet om gaf dat McGregor zijn naam noemde, en dus schoot "The Great" terug en gooide McGregor's eigen woorden in zijn gezicht. Wat leidde tot een uitwisseling van berichten waarbij McGregor complimenten aan Volkanovski gaf en de vedergewicht kampioen de basis legde voor een toekomstig gevecht tussen de twee.

Lekker bowlen

Toen, als laatste afscheidscadeau, bood McGregor Volkanovski zijn wijze woorden aan over hoe een lichtgewicht titelschot te benaderen.

"En we dansen verder', zei McGregor. "Mooi zo. Ik was een keer precies op jouw plek, vergeet dat niet. 145 komt eraan. Veel geluk. Ik zou zeggen, wordt zwaarder. Wees een bowlingbal. Zo zou ik het doen als ik jou was. Je conditionering zoals ik het nu zie, ik weet het niet. Maar bowlingbal stijl voor jou je beste kans. Probeer op de borstholte een kopstoot te geven."

McGregor won de UFC-lichtgewicht titel in 2016 en stopte Eddie Alvarez bij UFC 205 in wat misschien wel de beste prestatie uit de carrière van de superster blijft. Sindsdien is er echter een neerwaartse wending genomen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws