Wedden op vechtsporten zoals MMA en boksen mag dat? Nieuws
Nieuws

Wedden op vechtsporten zoals MMA en boksen mag dat?

Wedden op vechtsporten zoals MMA en boksen mag dat?

Wedden op vechtsport wedstrijden razend populair door McGregor tegen Mayweather!

Wij krijgen vaker de vraag waar veilig te gokken op vechtsporten zoals MMA en boksen, en of het mag. Dat er sinds eeuwen gewed wordt op sporten is bekend, ook op vechtsport wedden is zeer populair ook in Nederland, echter is het volgens de wet verboden te gokken bij sportsbooks op internet zonder een licentie in Nederland. Eigenlijk een beetje dubieus want de enige partijen waar j mag gokken is bijvoorbeeld de Lotto, er is echter een probleem, daar kun je alleen wedden op voetbal, bummer!

Waar veilig te gokken op vechtsporten zoals boksen, MMA UFC en Bellator via internet?

Dat een sportsbook op internet geen licentie in Nederland heeft zegt niet dat het geen vertrouwde partijen zijn,sterker nog er zijn grote sportsbooks die bijvoorbeeld een licentie uit Malta of Gibraltar hebben. De beide landen houden er stricte regels op na waar een sportsbook aan moet voldoen. Zo wordt er gekeken naar hoe veilig de spelers gegevens zijn, meestal is dit via een SSL-encryptie beveiligd, wat inhoudt dat men niet zomaar in kan breken op zo'n site, en dat vooral je gegevens veilig zijn.

Ga gerust de grens over om te gokken

In landen zoals België en Duitsland is het gokken op vechtsporten al wel toegestaan, dus woon je dichtbij de grens van deze landen dan is het eenvoudig, gewoon even de grens over wippen. Stel dat je wel wint wat dan te doen? Heel eenvoudig net als dat je een grote loterij zou winnen in het buitenland ben je er zelf verantwoordelijk voor om je winst op te geven bij de belasting. Doe je dit niet dan wordt het gezien als zwart geld. Oeps want je zou maar een miljoen winnen, wat dan te doen? Het geld zal toch ergens heen moeten, en natuurlijk op je eigen rekening. Er is een minimum bedrag wat je aan moet geven, deze kun je terug vinden op de website van de belastingdienst.

Ben je benieuwd hoe een weddenschap op vechtsporten eruit ziet en wat bijvoorbeeld de partij van McGregor tegen Mayweather biedt? Kijk dan hier, let wel nogmaals gokken op vechtsporten is nog niet legaal in Nederland.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws