'We hebben hem!' Vechtbaas pakt bedreiger keihard aan Nieuws
Nieuws

'We hebben hem!' Vechtbaas pakt bedreiger keihard aan

'We hebben hem!' Vechtbaas pakt bedreiger keihard aan

Dana White identificeert MMA-vechter Brandon Bender als dader die bedreigingen uitstuurt naar zijn familie. Vooral de dochter van de vechtbaas was het doelwit van de verregaande bedreigingen.

UFC-president Dana White vroeg op Twitter zijn volgers om een ​​persoon te identificeren die zijn familie had bedreigd, met name zijn dochter. De tweets zijn verwijderd, maar MMA Mania heeft de screenshots vastgelegd. De MMA-vechter heeft duidelijk een appeltje te schillen met het UFC-management, zoals zijn Instagram-bio al liet zien.

“FuCK HET HELE UFC-BEDRIJF! EN ALS JE EEN STUK BEZIT, FCK YOU TOO! Alle eigenaren! ??.”

Bender die onder het valse Insta account @loganmurphyfuctheufc de berichten uitstuurde schreef: "Mijn teven [Dana White] en je kinderen! Laat je dochter snel in mijn bed kruipen!" van het Instagram-account @loganmurphyfuctheufc." Minuten later werden de tweets verwijderd en zei Dana White: "WE HEBBEN HEM."

Fuck iedereen

Volgers identificeerden de persoon als Brandon Bender. Een MMA-vechter die vroeger bij UFC GYM werkte. De CEO van UFC GYM's reageerde op Instagram en legde uit: “Ter verduidelijking werkt Brandon niet meer bij UFC GYM. Hij is 75 dagen gelden ontslagen. Zijn huidige grillige gedrag is ongelukkig en heeft duidelijk geen respect."

Sommige websites hebben gemeld dat Bender is gearresteerd door de politie van Los Angeles wegens vermeende bedreigingen voor de dochter van de UFC-vechtbaas." Brandon Bender is een 12-2 MMA-vechter. De in de VS geboren atleet heeft in meerdere wedstrijden deelgenomen aan King of the Cage en Bellator. Hij is niet meer in actie gekomen sinds zijn verlies tegen Joshua Jones in 2020.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws