‘We Appen nog steeds’: MMA-vechter over contact met Miley Cyrus – Vechtsport Info
Home / Nieuws / ‘We Appen nog steeds’: MMA-vechter over contact met Miley Cyrus

‘We Appen nog steeds’: MMA-vechter over contact met Miley Cyrus

Julian Marquez onthult dat hij en Miley Cyrus persoonlijke berichten uitwisselen met elkaar. Het paar kwam afgelopen week veel in het nieuws nadat Marquez de superster vroeg zijn Valentijn te zijn.

Het is een oud liefdesverhaal, een vechter daagt een meisje tijdens een interview na een gevecht uit. Dat leidt ertoe dat het meisje reageert op Twitter. Waardoor de relatie leek te groeien.

Hoewel eerst positief ontvangen door Cyrus sloeg de stemming snel om doordat de zangeres Marquez een dombo noemde. Na nog wat uitdagingen hen een weer. ,,Dit had van jou kunnen zijn ‘dombo”, twitterde Cyrus. Dit had het einde moeten zijn van een ontluikende liefde.

Je weet het nooit

Marquez onthulde echter dat hij nog steeds via WhatApp met Cyrus praat. In gesprek met James Lynch van Line Movement zei hij: ,,Ja, ze heeft me een DM’etje gestuurd. We hebben gesproken en ze is cool, man”, zegt Marquez. ,,Ze is geweldig. En naar mijn mening een van de grootste zangeressen. “

Je weet nooit wat er uit zou kunnen komen. Het lijkt erop dat Marquez en Miley elkaar net leren kennen, we zullen in de gaten houden of er zich iets ontwikkelt.

Bekijk ook

GENADE! Deze rivalen spaarde UFC-ster Khabib voor ernstig letsel

Ex-UFC-kampioen Khabib onthult dat hij met een aantal tegenstanders hij 'heel voorzichtig' was om deze niet permanent te beschadigen.

Anthony Joshua: ‘Het gevecht met Tyson Fury komt er, wat er ook gebeurt’

Bepaalt blij is Joshua niet met Fury en vindt dat deze en zijn team de complete bokswereld in haar hemd heeft laten staan.

RIVALEN OPGEPAST! Hier komt UFC-ster SPEEDY McGregor

Conor McGregor staat over een kleine maand tegenover Dustin Poirier in de UFC kooi.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page