'We Appen nog steeds': MMA-vechter over contact met Miley Cyrus
Home / Nieuws / ‘We Appen nog steeds’: MMA-vechter over contact met Miley Cyrus

‘We Appen nog steeds’: MMA-vechter over contact met Miley Cyrus

Julian Marquez onthult dat hij en Miley Cyrus persoonlijke berichten uitwisselen met elkaar. Het paar kwam afgelopen week veel in het nieuws nadat Marquez de superster vroeg zijn Valentijn te zijn.

Het is een oud liefdesverhaal, een vechter daagt een meisje tijdens een interview na een gevecht uit. Dat leidt ertoe dat het meisje reageert op Twitter. Waardoor de relatie leek te groeien.

Hoewel eerst positief ontvangen door Cyrus sloeg de stemming snel om doordat de zangeres Marquez een dombo noemde. Na nog wat uitdagingen hen een weer. ,,Dit had van jou kunnen zijn ‘dombo”, twitterde Cyrus. Dit had het einde moeten zijn van een ontluikende liefde.

Je weet het nooit

Marquez onthulde echter dat hij nog steeds via WhatApp met Cyrus praat. In gesprek met James Lynch van Line Movement zei hij: ,,Ja, ze heeft me een DM’etje gestuurd. We hebben gesproken en ze is cool, man”, zegt Marquez. ,,Ze is geweldig. En naar mijn mening een van de grootste zangeressen. “

Je weet nooit wat er uit zou kunnen komen. Het lijkt erop dat Marquez en Miley elkaar net leren kennen, we zullen in de gaten houden of er zich iets ontwikkelt.

Bekijk ook

Rico KO’t Jamal! OORLOG IN DE RING

Rico Verhoeven heeft zijn Glory wereldtitel veilig gesteld,

KO! Gökhan Saki trapt James McSweeney naar verlies

Legende Saki lag flink onder vuur door McSweeney

Wraak voor Badr! Plazibat MEPT Adegbuyi ‘KO’ in verhit gevecht

In de eerste ronde liep Adegbuyi tegen een rechterhoek aan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page