WBC omarmt nieuwe Adaptive Boxing-programma Nieuws
Nieuws

WBC omarmt nieuwe Adaptive Boxing-programma

WBC omarmt nieuwe Adaptive Boxing-programma
WBC omarmt nieuwe Adaptive Boxing-programma

President Mauricio Sulaiman van de World Boxing Council (WBC) prijst het nieuwe Adaptive Boxing-programma dat in het Verenigd Koninkrijk zal starten als een eerste stap op weg naar globalisering.

"Het is een geweldig moment voor mij, omdat ik het gevoel heb dat dit het begin is van iets dat nog vele jaren zal worden onthouden," vertelde de president van de WBC in een interview voor website SecondsOut. "Elke bokser heeft een geweldige geschiedenis en adaptief boksen heeft een groot potentieel. Het zorgt ervoor dat alle deelnemers zich gelukkig voelen over wie ze zijn. "

Fundamenteel onderdeel

Sulaiman verklaarde dat boksen een fundamenteel onderdeel is van de levens van diegenen die bij dit programma betrokken zijn en zegt: "Ik sprak met een aantal deelnemers over hun leven, medische conditie. Boksen is een reden voor hen om te glimlachen. Het is een reden om te leven en wij zullen dat ondersteunen! "

Historische stap

Om zijn woorden kracht bij te zetten schreef de president het volgende op zijn Twitteraccount: ' neemt historische stap naar het ondersteunen van adaptieve boksen. Het programma zal worden ontwikkeld met ABO in het Verenigd Koninkrijk om binnenkort internationaal te gaan.'

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws