WBA bevestigd: Povetkin is nu verplichte tegenstander voor Joshua Nieuws
Nieuws

WBA bevestigd: Povetkin is nu verplichte tegenstander voor Joshua

WBA bevestigd: Povetkin is nu verplichte tegenstander voor Joshua

Povetkin is de nummer één uitdager van Anthony Joshua, de huidige zwaargewicht superkampioen van de World Boxing Association (WBA).

Povetkin confronteerde en versloeg Christian Hammer, dus volgens de vorige resolutie van de WBA Championships Committee die aangaf dat dit een eliminatie zou zijn. vechten voor het superkampioenschap, Povetkin heeft de mogelijkheid om Joshua uit te dagen, "vertelde een WBA-vertegenwoordiger in een verklaring.

Foto: AP
Foto: AP

Meerdere titels op zijn naam

Povetkin voegde een vacante WBA I / C-titel toe aan een al bestaande WBO International-titel. Na de wedstrijd bevestigde de WBA dat Povetkin nu de verplichte uitdager is voor hun wereldkampioen, Anthony Joshua (20-0, 20 KOs), die ook de IBO, IBF-titels heeft.

Positief bevonden op doping

Bij Povetkin werd in 2016 de verboden spierversterker ostarine aangetroffen, bevestigde WBC-baas Mauricio Sulaiman destijds. Als gevolg daarvan kon hij toen niet vechten voor de titel tegen de Canadees Bermane Stiverne. Maar nu is de kans groot dat hij tegen Anthony Joshua zal aantreden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws