'Wat een gek!' Moordtafereel in 3 vs 3 MMA-gevecht  | video Nieuws
Nieuws

'Wat een gek!' Moordtafereel in 3 vs 3 MMA-gevecht | video

'Wat een gek!' Moordtafereel in 3 vs 3 MMA-gevecht  | video

Het werd oorlog tussen enkele van Azië's MMA-vechters gisteren in de Filipijnen. Filippino's die vochten tegen Zuid-Koreanen in een bizarre 3 versus 3 wedstrijd bij Universal Reality Combat Championship (URCC) 81, met een raar einde.

Het gevecht in de Cove in Okada Manila, Parañaque City escaleerde toen een van de Koreaanse knokkers een illegale hiel kick op het hoofd van een Filipijnse vechter plaatste. Deze kon niet verder en werd de MMA-kooi uitgeleid. Deze volgens de commentatoren 'moorddadige actie' maakte bijna een einde aan de wedstrijd.

Er werd toch gekozen om door te vechten dan maar 2 tegen 2. Echter had een van de Filipijnen daar geen trek meer in en trok zich terug. Onder boegeroep van het publiek werd besloten tot een man tegen man gevecht.

Hierbij moest de Filipijnse doorzetter Boss Bullet Manlilic een stoten barrage van jewelste doorstaan. Deze had simpelweg geen antwoord op de sterke Koreaan. De scheids greep in en daarmee was het klaar (zie onderstaande video voor meer).

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws