Wat doe ik fout? UFC kampioen snapt er geen fluit van – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Wat doe ik fout? UFC kampioen snapt er geen fluit van

Wat doe ik fout? UFC kampioen snapt er geen fluit van

Wat doe ik fout? UFC kampioen snapt er geen fluit van

Francis Ngannou de UFC zwaargewicht kampioen snapt niet waarom ongetrainde vechters er met een flinke bak geld mee vandoor gaan. De UFC’er uitte zijn kritiek vandaag na de wedstrijd tussen bokslegende Floyd Mayweather en YouTube ster Logan Paul.

De veelbesproken bokswedstrijd tussen Mayweather en Paul eindigde afgelopen nacht in een gelijkspel, ondanks dat er lichtere bokshandschoenen werden gebruikt om een knock-out te forceren. Geen winnaar en verliezers maar wel een dikke portemonnee van miljoenen. Zo neemt Paul een slordige 20 miljoen dollar mee naar huis.

Dit zit Ngannou niet lekker die bij de UFC ver onder een miljoen per wedstrijd verdient. Op twitter schrijft de kampioen dan ook; ,,Het is belachelijk om te weten dat Logan Paul net 20 miljoen won met een oefenwedstrijd. Ngannou’s opmerking viel op en Bellator Kampioen Cris cyborg zegt dat Ngannou dan maar moet tekenen bij Showtime om meer te verdienen “kom bij ons”, twittert de Braziliaanse.

Ook de Nederlandse voormalige top promotoer Bas Boon (voorheen Its Showtime en Glory Kickboxing. red.) reageert door te zeggen; ,,Waarom vraag je het? Probeer publiciteit, beoordelingen, goed management, verkoop jezelf”, aldus Boon.

Niet alleen Ngannou is ontevreden ook voormalig licht zwaargewicht kampioen Jon Jones liet al eerder blijken meer te willen verdien bij de UFC als er dit soort bedragen aan onzin gevechten wordt uitgegeven.

Bekijk ook

‘Zo verdiende ik miljoenen’: UFC-legende St-Pierre geeft tips

Als UFC-vechter behaalde St-Pierre grote successen maar blijkt ook een gedreven zakenman

Kickboksen: GLORY kijken via nieuw streaming platform

Glory gaat een samenwerking aan met een nieuwe online uitzendpartner.

Glory kickbokser best betaalde vechter met nieuw contract

Via Instagram melde de Canadees het nieuws

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page