Wat deed Tyrone Spong in het hoofdkwartier van de UFC? Nieuws
Nieuws

Wat deed Tyrone Spong in het hoofdkwartier van de UFC?

Wat deed Tyrone Spong in het hoofdkwartier van de UFC?

Spong op bezoek in het hoofdkwartier bij de UFC

Via Instagram poste Tyrone een foto van zichzelf voor het gebouw waar de UFC gevestigd is, betekent dit dat hij wellicht een MMA carrière nastreeft? Dit is echter niet waarschijnlijk, wat echter wel een mogelijkheid is dat er gesproken is over Zuffa Boxing waar Dana White, de grote baas van de UFC mede eigenaar van is. Op Twitter stelde enkele fans dan ook al de vraag aan Spong of hij daarvoor op bezoek was.

Zuffa Boxing een op zichzelf staande boks organisatie

In zijn laatste update over Zuffa, onthulde de UFC-president dat hij niet van plan is om met eender welke van de sanctie-instellingen die momenteel in functie zijn te werken. Volgens een interview met White in de Australian Financial Review, is Zuffa in plaats daarvan van plan om 'een nieuwe competitie te creëren die zij zal bezitten en beheren' a la de UFC. "We zullen niet werken met de WBA-, WBC-, IBF-, IBO- en WBO-organisaties", zei White.

Geen samenwerking met anderen

White heeft niet uitgelegd of ze in plaats daarvan hun eigen kampioenen en eigen ranglijsten zullen hebben, of hoe ze precies van plan zijn om dat allemaal te doen, vooral met de Ali Act. Het is ook vermeldenswaard dat deze sanctionerende instanties deel lijken uit te maken van de groeiende lijst van mensen en organisaties in het boksen, waarvan de UFC-president gelooft dat hij er niet mee zal werken. White heeft al gezegd dat hij niet zou werken met de Golden Boy-promoties van Oscar De La Hoya, Bob Arum's Top Rank en Showtime Boxing. Echter lijkt men wel op zoek naar interessante boksers om Zuffa te versterken en zou Tyrone Spong zomaar eens een van deze uitverkorenen kunnen zijn? De tijd zal het leren...

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws