🎥 WALGELIJK: UFC talentenshow eindigt met gebroken arm - Vechtsport Info
Home / Nieuws / 🎥 WALGELIJK: UFC talentenshow eindigt met gebroken arm

🎥 WALGELIJK: UFC talentenshow eindigt met gebroken arm

UFC-fans kijken verbijsterd toe, terwijl MMA-vechter Joe Pyfer tijdens een nederlaag zijn gruwelijke elleboogbreuk oploopt.

Joe Pyfer had niet gedacht dat zijn gevecht met Dustin Stoltzfus zou eindigen zoals het was. Joe Pyfer deed mee aan de talenten show van de UFC. Deze Dana White’s Tuesday Night Contender Series (DWCS) kan een vechter een dik contract opleveren.

Echter had Pyfer minder geluk dinsdagavond. Tijdens de 28e editie van Dana White’s Tuesday Night Contender Series vochten Pyfer en Stoltzfus in een middengewicht gevecht.

Val breken

Stoltzfus stapte uit een poging tot onderwerping, tilde Pyfer op en sloeg hem op de mat. Pyfer’s arm brak toen hij zijn val probeerde te breken. Het geluid en de beelden deden de kijkende UFC fans sidderen.

Soltzfus vierde de overwinning niet en troostte Pyfer. In de veronderstelling dat de blessure erger was dan hij uiteindelijk was. En andere fans waren er snel bij om hem te prijzen voor zijn sportiviteit. Een van hen schreef: “Geweldige sportiviteit en bezorgdheid!”

Bekijk ook

Zorgen om bokskoning Tyson Fury! ‘Dit kan zo niet’ (video)

Als dit maar goed gaat

Rico Verhoeven: ‘Zo zou ik nooit vechten’ (video)

Rico is er zeker van zo zou hij nooit vechten

Mike Tyson tegen Jake Paul de ring in! ’40 miljoen te verdelen’

Mike Tyson en Jake Paul zijn akkoord

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page