? WALGELIJK: UFC talentenshow eindigt met gebroken arm Nieuws
Nieuws

? WALGELIJK: UFC talentenshow eindigt met gebroken arm

? WALGELIJK: UFC talentenshow eindigt met gebroken arm

Joe Pyfer had niet gedacht dat zijn gevecht met Dustin Stoltzfus zou eindigen zoals het was. Joe Pyfer deed mee aan de talenten show van de UFC. Deze Dana White's Tuesday Night Contender Series (DWCS) kan een vechter een dik contract opleveren.

Echter had Pyfer minder geluk dinsdagavond. Tijdens de 28e editie van Dana White's Tuesday Night Contender Series vochten Pyfer en Stoltzfus in een middengewicht gevecht.

Val breken

Stoltzfus stapte uit een poging tot onderwerping, tilde Pyfer op en sloeg hem op de mat. Pyfer's arm brak toen hij zijn val probeerde te breken. Het geluid en de beelden deden de kijkende UFC fans sidderen.

Soltzfus vierde de overwinning niet en troostte Pyfer. In de veronderstelling dat de blessure erger was dan hij uiteindelijk was. En andere fans waren er snel bij om hem te prijzen voor zijn sportiviteit. Een van hen schreef: "Geweldige sportiviteit en bezorgdheid!"

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws