Waarom de UFC events worden afgelast en de WWE niet Nieuws
Nieuws

Waarom de UFC events worden afgelast en de WWE niet

Waarom de UFC events worden afgelast en de WWE niet
Waarom de UFC events worden afgelast en de WWE niet

De WWE mag events blijven houden terwijl de UFC gedwongen werd te stoppen vanwege de Coronavirus-pandemie.

Er is nogal wat geklaag onder de UFC fans dat de komende events allen zijn afgelast, maar de WWE worstel events zijn afgelast. Het is nog steeds behoorlijk schokkend dat de WWE erin geslaagd is weg te komen met shows, gezien het feit dat zoveel van de rest van het entertainment landschap is afgesloten.

Geld praat

Maar als je een gekke miljardair als eigenaar Vince McMahon hebt die de show leidt, is bijna alles mogelijk. Inclusief de terugkeer van live evenementen. De WWE had geen goedkeuring van een commissie nodig, de UFC wel, maar zelfs toen probeerden ze niet gewoon stiekem te opereren en hoopten dat mensen ze er niet op zouden aanspreken.

Ze gingen nog een stap verder en noemden zichzelf essentieel. Ze voorzagen werknemers en worstelaars van contracten en beweerden dat hun events onder de aanduiding “noodzakelijk" viel die werd gebruikt om te voorkomen dat het tijdens noodsituaties zou worden verboden. McMahon zegt dat hij liveshows terugbrengt. NBC en FOX zeggen ‘Hé, misschien niet’, dus wat kan hij zonder de zenders?

Te gevaarlijk

De UFC zou haar UFC 249 event houden in Florida maar week uit naar een indianen reservaat, deze hebben een lange geschiedenis van het organiseren van MMA-evenementen, en veel MMA-promotors hebben land van indianen gebruikt om commissie-regelgeving te omzeilen. Echter stak Disney de eigenaar van de UFC toch nog stokje voor het event.

Speelt de WWE hoog spel en met de levens van haar vechters? Het lijkt er op dat McMahon zich niet bijzonder bekommert om het leven van zijn werknemers of hun families of de andere mensen in hun directe omgeving. Insiders zeggen dat McMahon in ieder geval niet serieus van plan zijn om zijn personeel in Amerika in gevaar te brengen, dit aangezien het de eerste piek van de corona pandemie ter wereld in neemt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws