Waarom volgens Eddie Alvarez de titel van Conor McGregor nog niet afgepakt is! – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Waarom volgens Eddie Alvarez de titel van Conor McGregor nog niet afgepakt is!

Waarom volgens Eddie Alvarez de titel van Conor McGregor nog niet afgepakt is!

Eddie Alvarez heeft een solide theorie over waarom Conor McGregor nog niet van zijn titel is ontdaan.

Wordt Conor McGregor ontdaan van zijn UFC lichtgewicht titel? We moeten nog steeds het antwoord op die vraag afwachten, maar de man die hij versloeg voor de titel in Nov 2016 op UFC 205, Eddie Alvarez, heeft een theorie die nog weleens de waarheid kan bevatten. Gisteravond, tijdens MMA Hour, sprak Alvarez over de aankomende titelstrijd tussen Khbaib Nurmagomedov en Tony Ferguson op 7 april en gaf een interessante theorie over waarom de verenigde titel op het spel kon staan ​​bij UFC 223. Alvarez gelooft dat de UFC McGregor nog niet gestript heeft, omdat de mogelijkheid bestaat dat ze geen kampioen hebben als het gevecht tussen Nurmagomedov en Ferguson onverhoopt niet plaats zou vinden.

Waarom volgens Eddie Alvarez de titel van Conor McGregor nog niet afgepakt is!

Geen garantie dat Nurmagomedov versus Ferguson plaats zal vinden

“Ik zag een zelfde theorie online en ik zei ‘Oh, dat is precies wat het is’ ‘, zei Alvarez. “Wat is er aan de hand, deze partij [tussen Nurmagomedov en Ferguson] is 0 tegen 3. Ze zullen Conor niet ontdoen van zijn titel en dan een vacante titel hebben voor een gevecht dat 0 tegen 3 is. “Ze hebben dit gevecht (tussen Nurmagomedov versus Ferguson) tot nu toe niet waar kunnen maken. Elke keer dat ze het boeken, kunnen ze niet vechten, of Khabib raakt gewond of Tony raakt gewond of iemand raakt gewond,” zegt hij tegen Ariel Helwani.

UFC kan tot uiterlijk 6 april wachten om McGregor van de 155-pond titel te ontdoen

Alvarez legde vervolgens uit dat hij denkt dat de UFC tot uiterlijk 6 april kan wachten om McGregor van de 155-pond titel te ontdoen en dat het op een manier wordt gedaan om de grootst mogelijke impact te creëren. “Dus, ik denk dat is wat de UFC denkt te gaan doen – [en] dit is een theorie, het is gewoon een mening van mijn kant – deze partij zal niet plaatsvinden. Het is zeer onwaarschijnlijk dat dit zal gebeuren, dus ze zullen de kampioen niet strippen en dan dit gevecht laten vallen en dan geen kampioen hebben, “zei hij.

Groot nieuws op één dag over McGregor en Nurmagomedov versus Ferguson

“Dus, ik denk dat de dag van de weging, ze [McGregor] zullen strippen en het gaat echt groot nieuws maken. Dan gaan ze een titelgevecht houden, dat gaat ook groot nieuws zijn, dus het zal in een dag voor veel publiciteit zorgen. Dat is mijn theorie. ” Niets is zeker, maar dit is volgens velen geen slechte theorie  van Alvarez.

Bekijk ook

China’s gevaarlijkste kickbokser tekent bij ONE Championship

Hij is nu klaar om zijn geweldige carrière voort te zetten

Brute Head Kick ‘KO’: Vechter naar de vlakte (video)

Tijdens het Shlemenko FC evenement in Omsk afgelopen weekend viel er een dikke KO te bewonderen

‘KO’: Geraldo, zoon van Nieky Holzken stompt rivaal door de ring

Dat de appel niet ver van de boom valt in de familie Holkzen is al lang bekend.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page