Waarom vechtsport zo goed voor je sex leven is! Nieuws
Nieuws

Waarom vechtsport zo goed voor je sex leven is!

Waarom vechtsport zo goed voor je sex leven is!

Vechtsporten verbeteren je geheugen en libido!

Het is gedaan met de dagen waarop Jiu-Jitsu en de andere vechtsporten alleen voor mannen waren. In de huidige tijden, praat men over hoe goed vechtsport is voor de botten, spieren en geheugen en hersen activiteit van mannen en vrouwen. In een artikel geschreven door Natália Leão, gepubliceerd in het Braziliaanse tijdschriftblad Boa Forma, is het onderwerp nog verder versterkt.

Waarom vechtsport zo goed voor je sex leven is!

Zoals blijkt uit het artikel, is er een eenvoudige en wonderbaarlijke formule voor het herstellen van de fysieke vorm en het zelfbeeld: inschrijven bij een vechtsportschool. "Er is geen gebrek aan voordelen: naast het verminderen van de spierdefinitie en het opsporen van spieren, wordt stress verlicht, wordt het geslacht beter en het ondersteunt je zelfbeeld," beweert de auteur.

Eens als bruut gezien, wordt de praktijk van vechtsporten nu erkend als een oefening die agressie bestrijdt. "Het idee is niet om pijn te doen of te laten zien dat je beter bent dan je tegenstander. Wat je krijgt bij het beoefenen van een vechtsport, is verlies aan vet, ontspanning en algemene verbeterde gezondheid, "stelt Leão verder.

In een interview wat Waldemar Torenstra (Vechtershart) laatst gaf met Filemon Wesselink (Filemon slaat door), gaf Waldemar ook aan dat het beoefenen van vechtsport zijn seksuele drive verhoogde. Je voelt je sterker, hebt meer conditie en je traint immers constant je geheugen als vechtsporter. Je moet constant nadenken hoe stoen en trappen van je tegenstanders te ontwijken, het houdt je hersenen actief.

Lees gerust eens verder over de voordelen die vechtsporten bieden aan haar beoefenaars:

1. Vechtsport en vet verlies

Een studie van de Universiteit van Noord-Carolina geeft aan dat intense lichaamsbeweging, dat wil zeggen degenen die een hoge zuurstofbehoefte op de bloedsomloop uit oefenen, kunnen calorieën tot 14 uur na de training blijven verbranden.

2.Vechtsport en spierontwikkeling

Als je een vrouw bent, wees niet bang dat je door training je biceps ineens exploderen of een mannelijke uiterlijk krijgt. Dergelijke oefening pompt je spieren niet op, integendeel. "Behalve dat het goed is om vet te verbranden, definieert de oefening je lichaam zonder je op te vullen. Vechtsporten veroorzaken geen hypertrofie, "verklaart Mauro Cardaci, vecht sportcoördinator voor Bodytech gym in São Paulo.

3. Stress? Ga de mat op!

Je hebt van die dagen dat je je moet verbijten, om je baas niet te vertellen op te rotten! Het los laten van je innerlijke beest uit de leiband in de ring is een zekere manier om je angst op die tijdstippen op te ruimen en de bezorgdheid van het dagelijkse leven uit te schakelen. "Al de verschillende vechtsporten zijn geweldig om de onderdrukte innerlijke energie te elimineren en uw balans en rust te herstellen," zegt sport psycholoog João Ricardo Cozac van São Paulo.

4. Sex tot de maan met vechtsport

Wanneer u begint met een vechtsport, voelt u zich beter, krachtiger en zelfverzekerd. Niet te vergeten de veranderingen die je lichaam ondergaat, steeds sterker en beter gedefinieerd. Al dat doet een fijne taak om je prestaties te verbeteren; Immers, zelfbeeld is wat het meest tussen de hersens telt. Voeg daarbij het voordeel van andere vaardigheden die zo'n training biedt - flexibiliteit, behendigheid en uithoudingsvermogen - en het eind product is meer energie en plezier voor jullie beiden.

5. Vechtsporten zijn goed voor je hersenen

In de vechtsport is mentale training net zo belangrijk als fysiek conditioneren en krachtbestrijdende emoties en negatieve gedachten tijdens een gevecht is het geheim van de overwinning. "In de les moet je op de tegenstander richten en aandacht besteden om de bewegingen te coördineren," legt Fábio Grieco uit. Onderzoek van Unifesp, de federale universiteit van São Paulo, concludeert dat het beoefenen van vechtsporten de concentratieniveaus verbetert bij kinderen en jongeren die lijden aan aandachtgebrekstoornis, waardoor de hinder die de stoornis in hun volwassen leven zou veroorzaken, zou verminderen. Als u streeft naar een langere focus bij het werk en een beter geheugen (onthoudt de verjaardagen van vrienden, waar u de autosleutels hebt verlaten ...), heeft u genoeg te winnen door trainen een regelmatig deel van uw routine te maken.

6. Vechtsport sterkt je lichaam

Die platte, goed gedefinieerde sixpacks van vechtsport beoefenaars is het resultaat van de zware training, hun routine is gericht trainen op hun kern (de spiergroep die loopt in het lichaam dat de buik, de buik en de achterrug omvat). Met andere woorden, het werkt aan de spieren die je wervelkolom omvatten. Bovendien is het versterken van deze spieren essentieel om je rug te stabiliseren, je houding te regelen en rugpijn te voorkomen. Iedereen die ooit problemen heeft gehad, moet vermijden dat aan een vechtsport wordt begonnen alvorens een arts en leraar van de sportschool te raadplegen om te ontdekken of ze wel geschikt zijn voor dergelijke activiteiten.

Als je nu nog niet overtuigd bent van het voordeel van vechtsport, ga dan tenminste eens een paar proeflessen aan! En ervaar zelf de voordelen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws