Waar kun je live kijken naar McGregor versus Mayweather? Nieuws
Nieuws

Waar kun je live kijken naar McGregor versus Mayweather?

Waar kun je live kijken naar McGregor versus Mayweather?

Ook het (geld) gevecht van de eeuw live bekijken? Dat kan op Fox Sports!

Morgenochtend 7 augustus vindt op 06:00 (Nederlandse tijd) het gevecht plaats tussen Connor McGregor en Floyd Mayweather. Voor de vroege vogels en vechtsport fans dus vroeg naar bed vanavond of lekker doorhalen, want dit gevecht wil je echt niet missen. Fox Sports zend op verschillende tijden uit, zie onderstaand schema met de tijd.

Waar kun je live kijken naar McGregor versus Mayweather?

Een eind aan de hype en controverse

Waar het gevecht eindelijk tot een climax zal komen in Las Vegas, zal dit gelijk een eind maken aan de hype en controverse rond het gevecht. Wat staat er ook alweer op het spel? Ruim 100 miljoen voor de winnaar, en een kleine 30 miljoen voor de verliezer, wie dit ook moge zijn! Op wie heb jij je geld ingezet? Mayweather of McGregor?

McGregor versus Mayweather en de komende stilte?

Wat zal het stil zijn na het gevecht, zeg maar stilte na de storm, want is er nog iets na McGregor tegen Mayweather? Ja, een aantal top evenementen staan op de rol, Glroy China, Enfusion, Remy Bonjasky tegen Melvin Manhoef, nee we hoeven ons niet te vervelen de aankomende periode! En laten wij niet vergeten dat onze eigen Murthel Groenhart vandaag wereldkampioen weltergewicht is geworden op Glory 44 in Chicago, waar hij Cedric Doumbe versloeg! Hulde aan de kampioen!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws