Vrouwen bantamgewicht MMA partij toegevoegd aan ROAD FC 47 – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Vrouwen bantamgewicht MMA partij toegevoegd aan ROAD FC 47

Vrouwen bantamgewicht MMA partij toegevoegd aan ROAD FC 47

ROAD Fighting Championship maakte nog eens vier partijen bekend voor ROAD FC 047, die plaatsvinden op 12 mei 2018 in de Cadillac Arena met 20.000 zitplaatsen in Beijing, China. Er is een wedstrijd voor bantamgewicht voor vrouwen toegevoegd, namelijk Ramona Pascual tegen Marina Kumagai. Pascual versus Kumagai is een match om de bantamgewichtdivisie voor vrouwen in Azië te verbreden, en deze twee vechters met goede kicks en krachtig clinchwerk zullen een uitstekende showcase zijn.

Vrouwen bantamgewicht MMA partij toegevoegd aan ROAD FC 47

Pascual maakte een grote indruk met een dominante overwinning

Ramona Pascual (3-2, Phuket Top Team) uit Hong Kong, China begon haar gevechtscarrière in het kickboksen, ging vervolgens de professioneel de strijd aan en dit leidde uiteindelijk naar MMA. Na het verliezen van een aantal gevechten, maakte ze een enorme verandering door nadat zij in Korea besloot te gaan trainen. Daar won ze de kans om een ​​deelnemer te worden op “Fearless Guys”, een reality MMA televisieshow, wat leidde tot haar ondertekening met ROAD FC. Ze vocht in Korea voor haar promotie-debuut op ROAD FC 45 XX en maakte een grote indruk met een dominante overwinning.

Kumagai traint met Japans meest authentieke Muay Thai-team

Marina Kumagai (debuut, Weerasakreck Fairtex Muaythai) uit Sapporo, Japan heeft een sterke basis in Muay Thai. Ze traint met Japans meest authentieke Muay Thai-team, meer dan 20 jaar geleden opgericht door Wongpasser Weerasakreck en gecoached door alle Muay Thai-kampioenen uit Thailand. Kumagai nam deel aan het Japanse J-Network en M-One en verzamelde een professioneel record van 4-4 in Muay Thai en kickboksen. Met een lengte van 174 cm is haar kracht haar bereik en het vermogen om afstand te nemen.

 

Bekijk ook

‘Motherf*cker’: Autodief GEMEPT door UFC’er Derrick Lewis

De vechter moest in actie komen om te voorkomen dat een man in zijn auto in zou breken.

Spoedje: Fury vs. Wilder 3 op 24 juli in Las Vegas

Bob Arum, bokspromotor zegt dat Top Rank het Allegiant Stadium in Las Vegas heeft gereserveerd voor een derde Fury versus Wilder clash

Glory kampioen Alex Pereira geeft wereldtitel op

Alex Pereira en Artem Vakhitov zullen op 17 juli een herkansing met elkaar aangaan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page