Vrouwen bantamgewicht MMA partij toegevoegd aan ROAD FC 47 Nieuws
Nieuws

Vrouwen bantamgewicht MMA partij toegevoegd aan ROAD FC 47

Vrouwen bantamgewicht MMA partij toegevoegd aan ROAD FC 47

Vrouwen bantamgewicht MMA partij toegevoegd aan ROAD FC 47

Pascual maakte een grote indruk met een dominante overwinning

Ramona Pascual (3-2, Phuket Top Team) uit Hong Kong, China begon haar gevechtscarrière in het kickboksen, ging vervolgens de professioneel de strijd aan en dit leidde uiteindelijk naar MMA. Na het verliezen van een aantal gevechten, maakte ze een enorme verandering door nadat zij in Korea besloot te gaan trainen. Daar won ze de kans om een ​​deelnemer te worden op "Fearless Guys", een reality MMA televisieshow, wat leidde tot haar ondertekening met ROAD FC. Ze vocht in Korea voor haar promotie-debuut op ROAD FC 45 XX en maakte een grote indruk met een dominante overwinning.

Kumagai traint met Japans meest authentieke Muay Thai-team

Marina Kumagai (debuut, Weerasakreck Fairtex Muaythai) uit Sapporo, Japan heeft een sterke basis in Muay Thai. Ze traint met Japans meest authentieke Muay Thai-team, meer dan 20 jaar geleden opgericht door Wongpasser Weerasakreck en gecoached door alle Muay Thai-kampioenen uit Thailand. Kumagai nam deel aan het Japanse J-Network en M-One en verzamelde een professioneel record van 4-4 in Muay Thai en kickboksen. Met een lengte van 174 cm is haar kracht haar bereik en het vermogen om afstand te nemen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws