Vrouwelijke kickbokser slaat Spaanse overvallers tot moes Nieuws
Nieuws

Vrouwelijke kickbokser slaat Spaanse overvallers tot moes

Vrouwelijke kickbokser slaat Spaanse overvallers tot moes
Vrouwelijke kickbokser slaat Spaanse overvallers tot moes

Stel je voor je bent aan het genieten van je welverdiende vakantie in Spanje na een aantal prof kickboks wedstrijden, maar je helpt een overval voorkomen.

Dit overkwam de Engelse vrouwelijke 26-jarige prof kickbokser Iman Barlow en haar vrienden afgelopen week . De vechter met de bijnaam "Pretty Killer" was getuige een vooral met een paar Spaanse overvallers die een Engelse vader aanvielen en mishandelde die op vakantie was met zijn kinderen op Mallorca.

De overval gebeurde in de buurt van hun hotel in Palma Nova. De twee overvallers doken op hun slachtoffer en hielden zijn pols vast om zijn horloge van £ 25.000 te stelen. Maar toen ze op een bromfiets probeerden te vluchten, zette wereldkampioen Iman de achtervolging in en gaf een van de schurken een flinke high kick waardoor hij op de grond stortte.

Flinke klappen

Vriend Stan Stannard, 26, een internationale klasse middengewicht bokser, sloeg de andere boef. Deze verzette zich hevig en Iman werd gedwongen een paar stevige stoten en trappen uit te delen die de criminelen vleugel lam maakte. Iman en haar vriend waren in staat om de dieven vast te houden gedurende tien minuten totdat de politie arriveerde.

De overvallen familie bedankte Iman en haar vriend wat we hadden gedaan en ze gaven hen 50 euro die zij eerst niet wilden accepteren. "Toen ik mijn vader vertelde wat er was gebeurd, vond hij het geweldig. Hij kon het niet geloven, maar hij was blij dat we erbij betrokken waren. Mijn training heeft me zeker het vertrouwen gegeven om iets te doen toen de overval plaatsvond,"zei Iman.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws