VROUW UFC STER CONOR MCGREGOR: 'Je bent mijn anti-corona held’ Nieuws
Nieuws

VROUW UFC STER CONOR MCGREGOR: 'Je bent mijn anti-corona held’

VROUW UFC STER CONOR MCGREGOR: 'Je bent mijn anti-corona held’
VROUW UFC STER CONOR MCGREGOR: 'Je bent mijn anti-corona held’

De vrouw van Conor McGregor, Dee Devlin prijst haar man voor zijn inzet tegen het coronavirus.

Dee Devlin die al jaren samen is met Conor McGregor steekt haar bewondering voor de vechter niet onder stoelen of banken. Als een blok staat zij achter haar vent, die nu een andere strijd voert dan in de MMA-kooi.

Multimiljonair McGregor die de strijd aangegaan is in zijn land Ierland tegen het coronavirus, doneerde voor een groot bedrag aan beschermende materialen voor de hulpverleners die corona patiënten behandelen.

Conor je bent mijn held

Op Instagram zegt zij: "Zo trots op je Conor. Ik heb jarenlang in een ziekenhuis gewerkt en ik weet hoe hard deze vrouwen en mannen werken om ons allemaal te beschermen. Om hen de apparatuur te geven die ze nodig hebben om beschermd te blijven terwijl ze hun rol vervullen, is echt geweldig voor mij. “

Ierland wordt zwaar getroffen door het coronavirus en McGregor is al vanaf het begin betrokken bij de strijd, zo deed hij verschillende oproepen aan zijn landgenoten en de regering van zijn land om vooral thuis te blijven.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws