Vrouw gearresteerd voor moord op kickboksleraar – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Vrouw gearresteerd voor moord op kickboksleraar

Vrouw gearresteerd voor moord op kickboksleraar

Vrouw gearresteerd voor moord op kickboksleraar

De politie van heeft de vriendin gearresteerd van de 46-jarige boksinstructeur Wichan Malithong die maandagavond dood werd aangetroffen op straat. De kickboksleraar blijkt door een steekwond in de nek te zijn omgekomen. Eerder werd gemeld dat hij was doodgeschoten.

Voor de moord is de 32-jarige Ploiploen opgepakt, die een relatie had met de kickbokstrainer die ook bekend stond onder zijn ringnaam Wichan Noi Sit Jep Yao. De politie in Bangkok zegt dat het paar elkaar ontmoette als instructeur en leerling in de sportschool, maar elkaar later ontmoette voor seks.

Lastig gevallen

De verdachte vertelde de politie dat ze de relatie wilde beëindigen, omdat ze al iemand anders had en haar familie het daar niet mee eens was. Ze beweert te zijn gestalked door de kickbokser zo meld nieuws site Sanook.

De vrouw wordt beschuldigd van moord met voorbedachten rade en het hebben van een mes op een openbare plaats. Het moordwapen moet nog worden gevonden. Het slachtoffer gevonden naast een Vios-auto die onder het bloed zat.

Bekijk ook

‘De gevaarlijkste bitch is terug’: Ex UFC-kampioen claimt titelgevecht

Joanna Jedrzejczyk wil de winnaar van Zhang Weili vs. Rose Namajunas

UFC-baas: Whiplash vechter de schuld van Matchmaker

Normaal gesproken zou UFC-president Dana White de man in het midden zijn tijdens de staredowns om ervoor te zorgen dat het niet uit de hand loopt.

Surinaamse sloper Rozenstruik 5 juni de UFC-kooi weer in

Het gevecht is voor Rozenstruik die als nummer 6 op de UFC zwaargewicht ranglijst staat zijn tweede dit jaar.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page