Vrijspraak: kickbokser die neus verkrachter brak vrijuit Nieuws
Nieuws

Vrijspraak: kickbokser die neus verkrachter brak vrijuit

Vrijspraak: kickbokser die neus verkrachter brak vrijuit
Vrijspraak: kickbokser die neus verkrachter brak vrijuit

De rechtbank in L'Aquila, Italië heeft een jonge vrouw vrijgesproken die de neus van een Eritrese man brak die haar probeerde te verkrachten.

Lokale krant Abruzzo meldde eerder dat de dame handelde uit zelfverdediging toen een groep jonge mannen haar probeerde aan te vallen en te verkrachten. De man waarvan de neus gebroken werd, Aman Kedir is afkomstig uit Eritrea die in 2017 naar Italië vluchtte.

Kedir zit inmiddels een lange celstraf uit. De advocaat van de dader, had de zaak aangespannen tegen de jongedame omdat zij een volwaardig kickbokser is, deze wilde het gooien op zware mishandeling.

Omgekeerde wereld

In een poging om straf vermindering en een schadevergoeding voor haar client te krijgen, was de advocaat de zaak begonnen.

De groep mannen verklaarde dat de kickboksers zelf de aanval zou hebben veroorzaakt en de verkrachting hebben uitgelokt. De rechter verklaarde de zaak nietig en de vrouw werd vrijgesproken van vervolging.

Foto niet gerelateerd aan artikel

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws