Home / Nieuws / Vreemdgaan: Conor McGregor bespot door moeder ‘liefdeskind’

Vreemdgaan: Conor McGregor bespot door moeder ‘liefdeskind’

Terri Murray, een 26-jarige moeder uit Liverpool beweert dat ze met McGregor sex heeft gehad tijdens een avondje uit in 2017.

Niet alleen beweert Murray dat zij sex gehad heeft met de UFC-vechter, maar ook dat daar een kind uit voort gekomen is. Op internet steekt zij nu de draak met McGregor, door een foto te plaatsen die refereert aan het vaderschap van de Ier.

Getrouwd

Conor McGregor ontkent dat het kind van hem is en zegt dat ze in de plaats met een van zijn vrienden heeft geslapen. In die tijd was McGregor’s officiële partner Dee Devlin zwanger van hun kind en Conor zei dat hij bereid was om een ​​DNA-test te doen om te bewijzen dat de baby niet van hem is.

“Oh god, ze is net als haar vader, kan niet blijven staan,” zegt Murray in haar bericht. Zij lijkt hiermee te refereren aan het laatste gevecht van McGregor tegen Khabib Nurmagomedov. McGregor verloor in de vierde ronde nadat Nurmagomedov meerdere takedowns had afgeleverd en McGregor volledig domineerde in de wedstrijd.

Bekijk ook

Honkbalknuppel aanval: UFC-vechter Jared Gordon ‘wurgt’ dader knock-out

Een getraind UFC-vechter proberen aan te aanvallen met een honkbalknuppel is geen goed idee.

Onrecht: MMA-vechter steunt mensenrechtenadvocaat in strijd

De in opspraak geraakte MMA-vechter Xu Xiaodong wordt het leven aardig zuur gemaakt door de Chinese overheid.

Overval vrouwelijke bokskampioen: ‘Ik bleef in zijn ballen slaan’

Twee overvallers ontdekten afgelopen weekend dat ze de verkeerde vrouw hadden uitgekozen om mee te rotzooien, toen deze een Golden Gloves-kampioen bleek te zijn.