Home / Nieuws / Vreemdgaan: Conor McGregor bespot door moeder ‘liefdeskind’

Vreemdgaan: Conor McGregor bespot door moeder ‘liefdeskind’

Terri Murray, een 26-jarige moeder uit Liverpool beweert dat ze met McGregor sex heeft gehad tijdens een avondje uit in 2017.

Niet alleen beweert Murray dat zij sex gehad heeft met de UFC-vechter, maar ook dat daar een kind uit voort gekomen is. Op internet steekt zij nu de draak met McGregor, door een foto te plaatsen die refereert aan het vaderschap van de Ier.

Getrouwd

Conor McGregor ontkent dat het kind van hem is en zegt dat ze in de plaats met een van zijn vrienden heeft geslapen. In die tijd was McGregor’s officiële partner Dee Devlin zwanger van hun kind en Conor zei dat hij bereid was om een ​​DNA-test te doen om te bewijzen dat de baby niet van hem is.

“Oh god, ze is net als haar vader, kan niet blijven staan,” zegt Murray in haar bericht. Zij lijkt hiermee te refereren aan het laatste gevecht van McGregor tegen Khabib Nurmagomedov. McGregor verloor in de vierde ronde nadat Nurmagomedov meerdere takedowns had afgeleverd en McGregor volledig domineerde in de wedstrijd.

Bekijk ook

MMA-VECHTER KHABIB NURMAGOMEDOV WEIGERT FOTO MET BARÇA-FAN

UFC-Wereldkampioen Khabib Nurmagomedov blijkt een groot fan van voetbalclub Real Madrid.

Kijk live mee: Nederlandse vechters in actie bij ONE FC

Vandaag (zaterdag 15 juni) vindt ONE Championship: Legendary Quest plaats met een aantal Nederlandse vechters die in actie komen.

Angsthaas: Justin Bieber last MMA-gevecht met Tom Cruise af

Popster Justin Bieber tekt de uitdaging voor een MMA-gevecht tegen Tom Cruise in