Gerard Joling zet vraagtekens bij blessure Badr Hari (video) Nieuws
Nieuws

Gerard Joling zet vraagtekens bij blessure Badr Hari (video)

Gerard Joling zet vraagtekens bij blessure Badr Hari (video)

Tijdens de aflevering van Veronica inside maandagavond werd er flink gediscussieerd over het gevecht tussen Rico Verhoeven en Badr Hari van afgelopen zaterdag.

Tussen de ruim 31.000 kickboks fans zaten ook een groot aantal BNers waaronder Gerard Joling en Rene van der Gijp. Tijdens het voetbal programma ontstond een discussie over het de clash tussen Verhoeven en Badr, zowel Joling als Van der Grijp staken hun ongezouten mening niet onder stoelen of banken.

Badr raakte geblesseerd aan zijn enkel nadat de top kickbokser Verhoeven naar het hoofd trapte. “Ik vond het door Badr ontzettend slecht geacteerd, dat hij op de brancard weg ging. Huilen en janken, iedereen eromheen en uiteindelijk zit je in de nachtclub een uur later“, aldus Gerard. “Ik vind dat dat niet kan.”

Onbegrip

Ook vindt de volkszanger dat de fans van Badr onsportief gedrag vertoonde: Ik vind het jammer dat als Rico opkomt heel Marrakech wat daar zit allemaal ‘boe’ roept.” Van der Gijp was het niet een met Joling en zei: “Dat zijn fans man van die Badr, dat is hun held!”

ZIE OOK >> Badr Hari verliest wegens blessure van Rico Verhoeven

Er wordt flink gespeculeerd over het gevecht wat voor de tweede keer voortijdig beëindigd werd door uitvallen van Badr wegens een blessure. Ook wordt er al gesproken over een deel 3 in een nog groter stadion. Vrijwel direct na de wedstrijd werd daarop al gezinspeeld. Badr maakte maakte maandag bekend dat hij van de dokter rust moet nemen om te herstellen, maar daarna gewoon de ring weer in zal gaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws