'Vraag het mij!' UFC legende (51) heeft interesse in Bare Knucle gevecht Nieuws
Nieuws

'Vraag het mij!' UFC legende (51) heeft interesse in Bare Knucle gevecht

'Vraag het mij!' UFC legende (51) heeft interesse in Bare Knucle gevecht
'Vraag het mij!' UFC legende (51) heeft interesse in Bare Knucle gevecht

Chuck Liddell is nooit teruggekomen van een gevecht en als het juiste aanbod langskwam, dan zou hij zelfs zijn handschoenen uitdoen om met blote vuisten te vechten met een tegenstander.

Afgelopen weekend op BKFC 19 maakte Liddell deel uit van een speciaal commentaarteam dat een alternatieve uitzending deed voor het evenement met als headliner ex-UFC-ster Paige VanZant en Rachael Ostovich.

Tijdens het evenement vroegen Liddell's podcastpartners van het Drinkin' Bros-netwerk hem wat voor soort aanbod hij nodig zou hebben om over te stappen naar Bare Knuckle boksen.

Betalen dan kom ik

,,We zouden erover moeten praten. Ja, als ze maar genoeg geld betalen, zeker", aldus Lidell. ,,Het hangt allemaal af van wat ze bedenken. We kunnen erover praten. Als ze geïnteresseerd zijn, kom dan met me praten.”

Liddell voegde eraan toe dat hij in het verleden met BKFC-president Dave Feldman heeft gepraat, maar niet zei of ze ooit een mogelijke terugkeer naar de ring hadden besproken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws