? | VOORZITTER VECHTSPORTAUTORITEIT HERBERT DEKKERS: 'Sportscholen moeten open' Nieuws
Nieuws

? | VOORZITTER VECHTSPORTAUTORITEIT HERBERT DEKKERS: 'Sportscholen moeten open'

? | VOORZITTER VECHTSPORTAUTORITEIT HERBERT DEKKERS: 'Sportscholen moeten open'

Er was de afgelopen dagen wat kritiek op de Nederlandse Vechtsportautoriteit, het verwijt werd gemaakt dat deze een passieve houding aanhouden nemen. Echter werd er op de achtergrond hard gewerkt om de noodlijdende sportscholen van steun te voorzien.

Vechtsportautoriteit voorzitter Herbert Dekkers was vrijdagmorgen als gast te horen in het NPO 1 radioprogramma van presentator Jurgen van den Berg, en Dekkers was er duidelijk over de sportscholen moeten mee serieus genomen worden.

Weerbaarheid

Dekkers sprak vol lof over Arie Boomsma die donderdag een pleidooi hield op tv en aanvang dat sportscholen handelen in 'weerbaarheid', het is een feit dat een goede conditie helpt in de strijd tegen ziekten.

? LUISTER HIER NAAR HET INTERVIEW MET HERBERT DEKKERS

Als er gewacht moet worden tot 1 september met het opengaan van de sportscholen zal dit de doodsteek zijn voor veel van hen, de grote ketens daargelaten. Dekkers benadrukt nog maar eens hoe belangrijk het is de sportscholen te openen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws