Voorspelling rematch Canelo vs GGG, wat zeggen de experts? – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Voorspelling rematch Canelo vs GGG, wat zeggen de experts?

Voorspelling rematch Canelo vs GGG, wat zeggen de experts?

Op zaterdag 15 september aanstaande zal de rematch plaatsvinden tussen boksers Canelo Álvarez en Gennady Golovkin (GGG) in de T-mobile Arena in Las Begas. Beide boksers stonden eerder in september 2017 tegenover elkaar maar die partij was onbeslist (split draw).

Voorspelling rematch Canelo vs GGG, wat zeggen de experts?

Schorsing

Een eerdere rematch tussen beide middelgewichten zou al plaatsvinden in mei van dit jaar, maar Canelo kwam niet positief door de dopingtest en werd 6 maanden geschorst. Canelo trok zich terug van de wedstrijd tegen GGG maar onderhandelde een rematch in september, zodra zijn schorsing is afgelopen. Beide boksers stonden eerder tegenover elkaar maar die partij was onbeslist.

Beide vechters hebben een reputatie hoog te houden. Titelhouder GGG zal zijn riem voor de 21ste keer verdedigen en Canelo heeft geen enkel gevecht verloren sinds hij in september 2013 vocht en verloor van Floyd Mayweather.

Speculeren

Zoals bij de meeste partijen wordt er van te voren flink gespeculeerd en deze partij is daarop geen uitzondering. Boksjournalist Declan Taylor is van mening dat Canelo gaat winnen op punten. Dat schrijft Boxingnewsonline. In het eerste gevecht kwam Canelo langzaam op gang en het zou zo maar eens kunnen dat Canelo in de rematch verder gaat waarmee hij bezig was. Bokstrainer Joe Gallagher denkt ook dat Canelo zal winnen, juist omdat hij zelfverzekerder zal zijn. HIj klan niet zich niet voorstellen dat GGG van hem kan winnen.

Oud middelgewicht wereldkampioen Daren Baker deelt de mening van Taylor niet. Hij heeft een zwak voor Canelo maar wil dat GGG wint omdat Canelo te weinig door combineert. Ook voormalig tegenstander van GGG, Matthew Macklin vindt Golovkin het vorige gevecht had gewonnen en dat Canelo nog beter moet vechten om de kracht van GGG te evenaren.

Bekijk ook

‘Motherf*cker’: Autodief GEMEPT door UFC’er Derrick Lewis

De vechter moest in actie komen om te voorkomen dat een man in zijn auto in zou breken.

Spoedje: Fury vs. Wilder 3 op 24 juli in Las Vegas

Bob Arum, bokspromotor zegt dat Top Rank het Allegiant Stadium in Las Vegas heeft gereserveerd voor een derde Fury versus Wilder clash

Glory kampioen Alex Pereira geeft wereldtitel op

Alex Pereira en Artem Vakhitov zullen op 17 juli een herkansing met elkaar aangaan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page