Voormalig WWE worstelaar Jack Swagger tekent bij Bellator MMA Nieuws
Nieuws

Voormalig WWE worstelaar Jack Swagger tekent bij Bellator MMA

Voormalig WWE worstelaar Jack Swagger tekent bij Bellator MMA

In het programma The MMA Hour maakte Jack Swagger bekend dat hij bij Bellator MMA getekend heeft!

Jack Swagger begon zijn worstel carrière ooit op de universiteit van Oklahoma van 2002 tot 2006, om later te tekenen bij de WWE voor een show worstel contract waar hij lange tijd onder contract bleef.

Voormalig WWE worstelaar Jack Swagger tekent bij Bellator MMA

Late MMA carrière voor Jack Swager

Met zijn 35 jaar is Swagger niet een van de jongste echter is hij attractief genoeg voor Bellator MMA om hem onder contract te zetten. Jake Hager, de voormalige WWE-superster die onder de naam Jack Swagger bekend is, heeft aangekondigd dat hij heeft getekend met de Bellator organisatie. Hager zal strijden in de zwaargewicht divisie, naast een andere voormalige WWE-superster, en de huidige Impact Wrestling-ster, Bobby Lashley.

Debuut in 2018

Hager, die zei dat hij erg dankbaar was voor zijn lange ambtstermijn bij WWE, is sinds zijn vertrek professioneel blijven worstelen in de onafhankelijke scène en is klaar om een uitdaging aan te gaan die hij al geruime tijd gewild heeft. Hij maakt zijn debuut voor de Bellator in 2018.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws