Voormalig UFC-vechter Mark Godbeer maakt Bare Knuckle Boxing debuut Nieuws
Nieuws

Voormalig UFC-vechter Mark Godbeer maakt Bare Knuckle Boxing debuut

Voormalig UFC-vechter Mark Godbeer maakt Bare Knuckle Boxing debuut
Voormalig UFC-vechter Mark Godbeer maakt Bare Knuckle Boxing debuut

Mark Godbeer volgt in de voetstappen van meerder MMA-vechters, Mark Godbeer, hij zal 30 maart aanstaande in de O2 Arena, Londen zijn Bare knuckle debuut maken.

Godbeer zal de ring betreden tegen Mickey Parker voor de Britse titel. Het Bare Knuckle boksen is in Engeland razend populair, zo ook in Amerika waar een aantal voormalige MMA-vechter hun geluk beproeven in de ring.

De sport is wel omgeven door controverse, het extreme karakter namelijk het vechten met de blote vuist krijgt nogal kritiek, Zo zou het gevaar op blessures erg hoog zijn.

Zwaar weer

In Amerika waar vorig jaar de eerste Bare Knuckle wedstrijden werden gesanctioneerd ligt de WBKKF organisatie zwaar onder vuur. Er zouden vechters niet betaald zijn en ook hotels en andere ingehuurde bedrijven.

LEES OOK: WBKKF betaald haar vechters niet

De Nederlandse vechtsport legende Bas Rutten die vice-president van het WBKKF is, kreeg een storm van reacties over zich heen. Echter lijkt deze ter goeder trouw te hebben gehandeld en is de eigenaar van de WBKKF, Tomasz Stankiewicsz de hoofd schuldige.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws