Voormalig UFC kampioen Frank Mir maakt prof worstel debuut Nieuws
Nieuws

Voormalig UFC kampioen Frank Mir maakt prof worstel debuut

Voormalig UFC kampioen Frank Mir maakt prof worstel debuut
Voormalig UFC kampioen Frank Mir maakt prof worstel debuut

Het evenement vindt plaats op 4 april, een paar dagen voor WrestleMania. Barnett heeft eerder deze week het nieuws op Twitter aangekondigd.

Josh Barnett's Bloodsport had zijn eerste show afgelopen april 2018. Dit debuut evenement bevatte tal van andere herkenbare namen, zoals UFC-veteranen Matt Riddle, Tom Lawlor en Dan Severn.

Bloodsport

Bloodsport is een beetje anders dan andere reguliere organisaties, waardoor het een vrij interessante setting is voor het prof-worstel debuut van Frank Mir.

Bloodsport is een geënsceneerde maar meer realistisch ogende versie van pro wrestling, die wordt gehouden op verhoogde matten maar zonder touwen, gebaseerd op de vechtsport film uit 1988 Bloodsport.

Harde vechtstijl

De stijl zelf was enigszins gebaseerd op de oude UWFI pro worstelen die populair was in Japan in de vroege jaren 90, waarvan Barnett een grote fan is. De stijl is gebaseerd op harde stoten en submissies.

LEES OOK: Ronda Rousey maakt WWE debuut

Het is meer een dramatische vorm van gesimuleerde vechtkunst dan de publieksparticipatie in de vorm van prof worstelen.

Verliesreeks

Mir vocht voor het laatst in december 2018, toen hij werd verslagen door Javy Ayala in de Bellator-kooi. Dit verlies was Mir's vierde op rij, omdat hij ook al eerder verloor tegen door Fedor Emelianenko, Mark Hunt en Andrei Arlovski.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws