Home / Nieuws / Voormalig MMA-vechter vermoord in bijzijn familie

Voormalig MMA-vechter vermoord in bijzijn familie

Wagner Carvalho Franco werd zaterdag vermoord in het bijzijn van vrienden en familie. Voordat hij stierf riep hij tegen de moordenaar “Waarom?”

Voormalig MMA-vechter Wagner Carvalho Franco, 34, bekend als “Hematoma”, werd gisteravond doodgeschoten in Ponta Porã. 316 kilometer van Campo Grande. Hij stond met zijn vrouw en vrienden voor een huis toen een man naderde en minstens 12 keer op hem schoot.

Meer gewonden

In het getuigenverslag staat dat een man met een helm naderbij kwam en meerdere keren schoot in de richting van Wagner. Zijn vrouw raakte gewond aan haar linkerdij.

Op de plaats delict verzamelde forensisch personeel 12, 9 mm pistoolhulzen en een intacte kogel van hetzelfde kaliber. Er is geen informatie over hoeveel schoten de ex-vechter hebben geraakt.

Getuige van moorden

In het ziekenhuis vertelde Wagners vrouw aan de politie dat ze niet wist of Franco bedreigt werd. Maar zei dat hij een MMA-vechter was en getuige was van twee recente moorden.

De vrouw herinnerde zich dat ze haar man had horen zeggen: “Waarom?” Toen hij geraakt werd door de schoten. Of de aanslag op Hematoma verband houdt met de twee moorden is niet bekend.

Bekijk ook

Eikels: Zoontje (2) bekende UFC-vechter uit vliegtuig gezet

Cody Garbrandt, voormalig UFC-kampioen is zwaar pissed op Southwest Airlines. De vechter reisde met zijn ...

Vetzak: Bokser mist gewicht met 20 kilo, gevecht afgezegd

Khalid Baker is boos en goed ook, de bokser zag zijn gevecht vandaag in Australie ...

‘Mijn tijd zit erop’: Ontslagen UFC’er Overeem geeft verklaring

Alistair Overeem is niet langer onderdeel van de vechters stal bij de UFC. De Nederlandse ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page