Voormalig MMA-vechter vermoord in bijzijn familie Nieuws
Nieuws

Voormalig MMA-vechter vermoord in bijzijn familie

Voormalig MMA-vechter vermoord in bijzijn familie
Voormalig MMA-vechter vermoord in bijzijn familie

Wagner Carvalho Franco werd zaterdag vermoord in het bijzijn van vrienden en familie. Voordat hij stierf riep hij tegen de moordenaar "Waarom?"

Voormalig MMA-vechter Wagner Carvalho Franco, 34, bekend als "Hematoma", werd gisteravond doodgeschoten in Ponta Porã. 316 kilometer van Campo Grande. Hij stond met zijn vrouw en vrienden voor een huis toen een man naderde en minstens 12 keer op hem schoot.

Meer gewonden

In het getuigenverslag staat dat een man met een helm naderbij kwam en meerdere keren schoot in de richting van Wagner. Zijn vrouw raakte gewond aan haar linkerdij.

Op de plaats delict verzamelde forensisch personeel 12, 9 mm pistoolhulzen en een intacte kogel van hetzelfde kaliber. Er is geen informatie over hoeveel schoten de ex-vechter hebben geraakt.

Getuige van moorden

In het ziekenhuis vertelde Wagners vrouw aan de politie dat ze niet wist of Franco bedreigt werd. Maar zei dat hij een MMA-vechter was en getuige was van twee recente moorden.

De vrouw herinnerde zich dat ze haar man had horen zeggen: "Waarom?" Toen hij geraakt werd door de schoten. Of de aanslag op Hematoma verband houdt met de twee moorden is niet bekend.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws